Google+

Momentul socant in care tanara de 25 de ani din Romania este impinsa in fata metroului: femeia a incercat sa urce pe peron, insa a fost lovita peste cap de catre agresoare. Imagini care pot afecta emotional - VIDEO

Momentul socant in care tanara de 25 de ani din Romania este impinsa in fata metroului: femeia a incercat sa urce pe peron, insa a fost lovita peste cap de catre agresoare. Imagini care pot afecta emotional - VIDEO
Embed:

Imagini care pot afecta emotional. Moartea tinerei de 25 de ani din Dolj, Romania, impinsa de o femeie in fata metroului, la statia Dristor, a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

 

Pe imagini se vede cum studenta la facultate este împinsă pe şinele metroului cu doar câteva secunde înainte de sosirea trenului în staţie.

 

Imediat, tânăra de 25 de ani, Alina, încearcă să se urce înapoi pe peron, dar agresoarea nu o lasă şi o loveşte cu piciorul.


Două secunde mai târziu, metroul soseşte în staţie şi o loveşte mortal pe tânără. Rudele spun că Alina urma să se căsătorească în curând.

 

Mătuşa Alinei: ”Nu cred că există pe globul ăsta românesc o fată mai excepţională decât ea. Prea crud, pentru că avea viaţa înainte, avea realizări.”

 

 Rudele spun că suspecta, de loc din Craiova, a plecat în urmă cu 8 ani cu o prietenă în Spania.

 

Aceasta, împreună cu alţi doi bărbaţi, i-ar fi făcut fotografii indecente pe care le-a fi publicat pe internet. Femeia ar fi suferit o depresie după acest incident.

 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist:Anchetele, interogatoriile cu astfel de tipologii nu sunt uşoare. Se merge pe negare, lipsă colaborare, nu vorbeşte perioade lungi de timp, merge din logic în ilogic şi în absurd, neagă lucruri şi de asemenea nu e lipsită de importanţă viclenia schizoidului în interogatorii.”

 

 Procurorii au dispus o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă femeia are discernământ. Până atunci însă va rămâne, cel mai probabil, în spatele gratiilor. Poliţiştii îi sfătuiesc pe călători să nu se apropie de marginea peronului în staţia de metrou şi să fie în permanenţă atenţi la persoanele din jur.

 

Cu câteva ore înainte de a comite crima, femeia a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, însa aceasta s-a zbătut si s-a salvat.

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn