Imagini care pot afecta emotional. Moartea tinerei de 25 de ani din Dolj, Romania, impinsa de o femeie in fata metroului, la statia Dristor, a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Publicat:14.12.2017, 05:59

Pe imagini se vede cum studenta la facultate este împinsa pe sinele metroului cu doar câteva secunde înainte de sosirea trenului în statie.

Imediat, tânara de 25 de ani, Alina, încearca sa se urce înapoi pe peron, dar agresoarea nu o lasa si o loveste cu piciorul.


Doua secunde mai târziu, metroul soseste în statie si o loveste mortal pe tânara. Rudele spun ca Alina urma sa se casatoreasca în curând.

Matusa Alinei: ”Nu cred ca exista pe globul asta românesc o fata mai exceptionala decât ea. Prea crud, pentru ca avea viata înainte, avea realizari.”

 Rudele spun ca suspecta, de loc din Craiova, a plecat în urma cu 8 ani cu o prietena în Spania.

Aceasta, împreuna cu alti doi barbati, i-ar fi facut fotografii indecente pe care le-a fi publicat pe internet. Femeia ar fi suferit o depresie dupa acest incident.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist:Anchetele, interogatoriile cu astfel de tipologii nu sunt usoare. Se merge pe negare, lipsa colaborare, nu vorbeste perioade lungi de timp, merge din logic în ilogic si în absurd, neaga lucruri si de asemenea nu e lipsita de importanta viclenia schizoidului în interogatorii.”

 Procurorii au dispus o expertiza psihiatrica pentru a vedea daca femeia are discernamânt. Pâna atunci însa va ramâne, cel mai probabil, în spatele gratiilor. Politistii îi sfatuiesc pe calatori sa nu se apropie de marginea peronului în statia de metrou si sa fie în permanenta atenti la persoanele din jur.

Cu câteva ore înainte de a comite crima, femeia a încercat sa împinga o alta tânara în fata metroului, însa aceasta s-a zbatut si s-a salvat.