Google+

Motivul pentru care Meghan Markle a ras cu pofta la prima aparitie publica in calitate de Ducesa - VIDEO

Ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markle, au participat marti la receptia oferita cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la nasterea printului Charles, relateaza online ziarul spaniol ABC, conform Agerpres.

 

După o nuntă de basm, noul cuplu regal al momentului şi-a preluat marţi atribuţiile protocolare participând la primul eveniment public în calitate de duce şi ducesă de Sussex.

 

Ducesa de Sussex a purtat o rochie roz pal de la firma Goat şi o pălărie în ton de la Philip Treacy, conforme etichetei prevăzute pentru recepţiile de dimineaţă. Meghan a fost văzută relaxată şi zâmbind, în orice moment, amabilă şi salutând sutele de invitaţi implicaţi în activităţi de binefacere.

 

Ea a purtat de asemenea ciorapi de mătase în ton cu rochia, cum cere tradiţia engleză, pantofi cu toc subţire “stiletto” de la Aquazzura şi o poşetă “cluth” din satin de la marca Wilbur & Gussie.

Evenimentul a avut parte şi de o anecdotă simpatică. La recepţie au participat peste 6.000 de persoane de la diferite organizaţii caritabile, iar prinţul Harry a ţinut un discurs. În timp ce îşi rostea discursul, nepotul reginei Elisabeta a II-a a fost atacat de o albină.

El a fost nevoit să se întrerupă de câteva ori în încercarea de a scăpa de albina insistentă.

 

″Îmi pare rău, albina asta mă urmăreşte”, a spus el cerându-şi scuze şi provocând râsetele celor prezenţi, inclusiv ale soţiei sale. 

 

 

Sursa: Agerpres


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn