Ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markle, au participat marti la receptia oferita cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la nasterea printului Charles, relateaza online ziarul spaniol ABC, conform Agerpres.

Publicat:24.05.2018, 05:51

Dupa o nunta de basm, noul cuplu regal al momentului si-a preluat marti atributiile protocolare participând la primul eveniment public în calitate de duce si ducesa de Sussex.

Ducesa de Sussex a purtat o rochie roz pal de la firma Goat si o palarie în ton de la Philip Treacy, conforme etichetei prevazute pentru receptiile de dimineata. Meghan a fost vazuta relaxata si zâmbind, în orice moment, amabila si salutând sutele de invitati implicati în activitati de binefacere.

Ea a purtat de asemenea ciorapi de matase în ton cu rochia, cum cere traditia engleza, pantofi cu toc subtire “stiletto” de la Aquazzura si o poseta “cluth” din satin de la marca Wilbur & Gussie.

Evenimentul a avut parte si de o anecdota simpatica. La receptie au participat peste 6.000 de persoane de la diferite organizatii caritabile, iar printul Harry a tinut un discurs. În timp ce îsi rostea discursul, nepotul reginei Elisabeta a II-a a fost atacat de o albina.

El a fost nevoit sa se întrerupa de câteva ori în încercarea de a scapa de albina insistenta.

″Îmi pare rau, albina asta ma urmareste”, a spus el cerându-si scuze si provocând râsetele celor prezenti, inclusiv ale sotiei sale. 

Sursa: Agerpres