Google+

Nepotul lui Meghan Markle, prins cu un cutit asupra sa, intr-un club din Londra

Nepotul lui Meghan Markle, proaspata ducesa de Sussex, a intrat intr-un club londonez inarmat cu un cutit din cauza avertismentelor lui Donald Trump, care a avertizat ca Londra a devenit “o zona de razboi”.

 

Tyler Dooley, în vârstă de 25 de ani, a vrut să petreacă o noapte întreagă în clubul Bacchus. Tânărul nu a fost invitat la nuntă, însă asta nu l-a oprit să nu vină la Londra, în căutarea distracţiei.

 

Însoţit de fratele său mai mare, TJ, şi de mama sa, grupul a fost percheziţionat la intrarea în club. În acel moment, bărbatul a recunoscut că are asupra sa un cuţit, scrie Newsweek.

 

“În mod evident erau ameţiţi de la consumul de alcool, însă nu erau reclacitranţi. Tyler a recunoscut singur că este înarmat, însă nu a avut nicio obiecţie în a preda arma bodyguarzilor”, a declarat o sursă pentru The Sun.

 

“Bărbatul a repetat că a adus cuţitul din America deoarece Donal Trump i-ar fi avertizat pe cetăţeni că Londra s-a transformat într-o zonă de război. La auzul veştii că va fi arestat, a luat-o la goană”.

Poliţia a confirmat că au primit un apel de urgenţă la club şi au confiscate arma în cauză.

 

Nepotul lui Meghan Markle este un fermier autorizat de marijuana. În luna mai, el a declarat, pentru Daily Mail, că a pregătit un lot special de marijuana în cinstea nunţii regale.

 

Pe 4 mai, într-un discurs în care şi-a apărat legislaţia privind armele, Donald Trump a declarat că, în ciuda unui control mai strict în privinţa armelor, Londra este un oraş periculos

 

Sursa: Newsweek


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn