A fost noapte alba la Londra, unde muzica a rasunat la maxim. In capitala britanica au fost decernate premiile Brit Awards, cele mai importante din industria muzicala din Regatul Unit. Dua Lipa, londoneza de 22 de ani, a luat doua trofee. Cu tot atatea a plecat acasa si rapperul britanic Stormzy.

Publicat:22.02.2018, 10:18

”Castigatoare este Dua Lipa!”

 La doar 22 de ani, Dua Lipa a castigat trofeul pentru cea mai buna cantareata britanica si cel mai bun debut. Cand a urcat a doua oara, artista si-a luat pe scena sora si fratele mai mic.

Rapperul Stormzy a castigat primele lui trofee Brit – pentru cel mai bun cantaret britanic si cel mai bun album britanic. 

Piesa “Human” a fost numita cel mai bun single britanic, in timp ce “Shape of You”, al lui Ed Sheeran, a triumfat la categoria hit international.

”Am o mare placere sa ofer premiul pentru succes global lui Ed Sheeran!”

 Pe parcursul galei, numerosi artisti au cantat pe scena si au incins atmosfera, printre acestia Rita Ora si Justin Timberlake.

Cel mai emotionant moment al serii a fost recitalul lui Liam Gallagher, care a cantat o piesa in memoria celor care au murit in atentatul din Manchester, anul trecut.

Brit Awards sunt cele mai importante premii din industria muzicala din Marea Britanie.