Noua Dacia Duster a castigat titlul "Value Car of the Year" (masina valoroasa a anului) la prima gala a premiilor Sun Motor, organizata de tabloidul britanic, se arata intr-un comunicat al Dacia.

Publicat:12.10.2018, 09:13
Dacia Duster a fost votata nu doar de un panel de jurnalisti ci si de public, fiind apreciata pentru accesibilitate financiara, calitatea fabricatiei si capacitatile off-road.
"Am facut calculele - poti avea o Dacia Duster pentru acelasi pret ca al cafelei tale zilnice. Faptul ca cititorii Sun pot detine în lumea de astazi o noua masina de familie pentru mai putin de 10.000 de lire sterline este minunat, sincer. Fara nicio îndoiala este cea mai buna masina pe care o poti cumpara sub 10.000 de lire sterline", a afirmat Nick Francis, editor auto al suplimentului The Sun on Sunday.
Gala Motor Awards, organizata pentru prima data de publicatiile The Sun, The Times, The Sunday Times si talkSPORT, ofera sansa cititorilor si ascultatorilor sa voteze noua lor masina favorita, alaturi de experti din industria auto.
Conform datelor publicate saptamâna trecuta de Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT), vânzarile Dacia au scazut cu aproape 45% în septembrie.
Luna trecuta, Dacia a vândut 2.470 de vehicule pe piata britanica, în scadere cu 44,61% fata de perioada similara din 2017, când a înmatriculat 4.559 de unitati.
În primele noua luni din acest an, Dacia a vândut pe piata britanica 18.264 vehicule, în scadere cu 13,34% fata de perioada similara din 2017, când a înmatriculat 21.075 de unitati.
Marea Britanie ramâne a doua mare piata auto din Uniunea Europeana, în urma Germaniei, dar înaintea Frantei, Italiei si Spaniei.