Actrita hollywoodiana Selma Blair a anuntat ca a fost diagnosticata cu scleroza multipla (SM), relateaza duminica DPA.

Publicat:22.10.2018, 07:53

″Am scleroza multipla... Am un handicap. Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea e încetosata. Iar partea mea stânga cere indicatii de la un GPS defect. Am SM si sunt OK″⁣, a scris Blair într-un mesaj publicat sâmbata pe pagina sa de Instagram.

Vedeta în vârsta de 46 de ani a fost diagnosticata la data de 16 august de medicul neurolog Jason Berkley, fratele actritei Elizabeth Berkley.

″Ani în sir am avut simptome, însa nu le-am luat în serios pâna când am cazut în fata lui în timp ce încercam sa rezolv ceea ce credeam ca era un nerv ciupit. Probabil ca aveam aceasta boala incurabila de cel putin 15 ani″⁣, a adaugat Blair.

SM este o boala cronica ce afecteaza sistemul nervos central. Nu exista niciun tratament cunoscut pentru aceasta afectiune.

Blair, care a devenit celebra datorita rolului din filmele ″Cruel Intentions″⁣, ″⁣Legally Blonde″⁣ si franciza ″⁣Hellboy″⁣ si-a exprimat recunostinta fata de prietenii sai printre care se numara actorul Freddie Prinze Junior si actritele Jaime King si Sarah Michelle Gellar.

În prezent, Selma Blair filmeaza pentru seria Netflix ″Another Life″⁣, care va fi lansata în 2019.

Actrita a publicat o imagine realizata dupa o proba a costumului purtat de personajul sau, Harper Glass, o sarcina care, potrivit spuselor sale, a fost posibila cu ajutorul designerului Allisa Swanson. ″Ea îmi introduce cu grija picioarele în pantaloni, îmi trage bluza pe cap, îmi încheie nasturii si îmi ofera umarul ca sa ma echilibrez″⁣, a dezvaluit Blair. 

″Sper sa ofer putina speranta altora. Si chiar si mie. Nu poti primi ajutor daca nu ceri″⁣, a mai scris actrita.