Google+

O dansatoare din Dakota de Nord, care vrea sa devina prima femeie guvernator in statul sau, este Miss America 2018. La proba de inteligenta, tanara a criticat decizia lui Donald Trump - VIDEO

O dansatoare din Dakota de Nord, care vrea sa devina prima femeie guvernator in statul sau, este Miss America 2018. La proba de inteligenta, tanara a criticat decizia lui Donald Trump - VIDEO
Embed:

A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Statele Unite. Miss America 2018 a devenit o bruneta de 23 de ani, originara din Dakota de Nord. Desi a obstinut mult ravnita coronita, castigatoarea a recunoscut ca vrea sa se lanseze in politica si sa devina prima femeie guvernator in statul, pe care l-a reprezentat la concurs.

 

Miss America este ... Miss Dakota de Nord.” 

 

Multimea a explodat in scandari si aplauze, iar tanara a asteptat, extrem de emotionata, coronita de miss. Bruneta de 23 de ani, Cara Mund, a reprezentat la competitie statul american, Dakota de Nord. A absolvit Universitatea Brown si participa la numeroase actiuni de caritate.

 

La cel mai important concurs de frumusete din tara a reusit sa impresioneze juriul la fiecare etapa. La proba de inteligenta, tanara a fost intrebata despre decizia lui Donald Trump, privind retragerea SUA de la acordul climatic, de la Paris. 

 

“– Este o decizie bună sau rea? De ce?- Eu cred că este o decizie greşită. Este evident că schimbările climatice există, chiar dacă noi credem sau nu. Noi trebuie să participăm la masa de negocieri.”

 

Desi a devenit cea mai frumoasa femeie din SUA, tanara a spus ca vrea sa devina guvernator al statului american, Dakota de Nord. Pentru marele trofeu au luptat 51 de concurente, care au defilat in costume de baie si rochii de seara.

 

Cea mai asteptata a fost proba de talente, unde s-a cantat, s-au recitat poezii si chiar s-a prezentat teatru de papusi. Competitia se afla la cea de-a 97-a editie. Cara Mund va reprezenta America, la Miss World. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn