Poliţistii din Galati, Romania au deschis un dosar penal, dupa ce o fata de 13 ani a fost batuta de doua adolescente, in varsta de 14 ani. La randul sau, mama victimei a depus plangere.

Publicat:15.11.2018, 06:16Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Galati, politistii s-au autosesizat dupa aparitia unor filmari pe un site de socializare, în care se vede cum o fata este batuta de mai multe persoane, informeaza News.ro.

În urma cercetarilor, oamenii legii au reusit identificarea persoanei agresate, fiind vorba de o fata de 13 ani, eleva la o scoala din municipiul Galati. Totodata, politistii au stabilit ca victima a fost agresata de doua fete de 14 ani, eleve la alte unitati de învatamânt din municipiu.

Politistii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri sau alte violente, iar mama fetei agresate a depus plângere.

Oamenii legii continua cercetarile pentru identificarea martorilor incidentului si audierea acestora, pentru a lamuri toate aspectele legate de acest caz.

VIDEO cu puternic impact emoţional, AICI.

Sursa: News.ro