Google+

O romanca a fost gasita moarta in Austria, dupa o cearta cu iubitul, tot roman. Ce au descoperit politistii in casa lor - VIDEO

Telenovela romaneasca intr-un oras din Austria, incheiata luni cu moartea unei femei de 27 de ani. Partenerul ei, in varsta de 30 de ani, se afla in spital, in stare grava.

 

Potrivit anchetatorilor, cei doi români se certau în apartament, iar la un moment dat tânăra a căzut de la etajul al doilea, printr-o fereastră, relatează vol.at.

 

Partenerul ei, în vârstă de 30 de ani, a sărit pe aceeaşi fereastră câteva ore mai târziu. Bărbatul se află acum la spital în comă indusă.

 

După căderea femeii de la fereastră, de la o înălţime de circa opt metri, românul a ţinut ostatici o altă femeie şi pe copilul acesteia. Bărbatul i-a eliberat pe cei doi numai după intervenţia unui grup de negociatori. În timp ce aceştia îi ofereau un pachet de ţigări au acţionat trupele speciale de poliţie, însă românul a reuşit să fugă şi să sară de la fereastră.

 

Anchetatorii au spus că femeia a murit după ce s-a rănit grav la cap pe timpul căderii. Încă nu este clar dacă a fost vorba de un accident sau tânăra a fost impinsă de iubitul ei.

 

După incident, poliţiştii au anunţat că în locuinţa românilor a fost găsită o armă de foc.

 

Potrivit medicilor, viaţa bărbatului nu este în pericol. Cei doi români erau cunoscuţi în Bregenz ca fiind activi în mediul cerşetorilor, potrivit stol.it.

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn