Google+

O tanara a dat foc rochiei de mireasa, la o petrecere de divort

Pastrate cu sfintenie in sifonier ca sa fie lasate fiicelor, vandute pentru recuperarea investitiei sau distruse in sedinte foto originale dupa nunta.

 

Până acum, cam asta era soarta rochiilor de mireasă.

 

Aflată însă la sfârşitul căsniciei, o femeie din Texas a găsit o modalitate originală de a lăsa totul în urmă.

 

A dat foc rochiei de mireasă la o petrecere de divorţ.

 

Briana Barksdale, recent divorţată: “Asta e pentru fiecare femeie care a fost vreodată într-o relaţie abuzivă, în care a suferit, în care n-ar fi trebuit să rămână, din care n-a ştiut cum să iasă.”

 

Divorţul Brianei s-a finalizat la sfârşitul lunii trecute, dar ceea ce se petrece cu rochia ei de mireasă este un mod simbolic de a lăsa trecutul în urmă.

N-a fost o căsnicie prea fericită - fostul ei soţ a pledat vinovat pentru agresiune domestică şi a primit o pedeapsă cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Aşa că Briana a decis să organizeze o petrecere de divorţ şi să vândă tot ce i-a rămas de la el.

 

Briana Barksdale, recent divorţată:  “Mi-a rămas cam tot, aşa că mă descotorosesc de toate lucrurile care au fost ale noastre şi o să le păstrez doar pe ale mele.”

 

Înainte de a incendia rochia de mireasă, invitaţii au putut scrie pe ea mesaje, unele nu tocmai politicoase, pentru fostul soţ.

 

Briana a dat un anunţ pe internet, privind vânzarea lucrurilor din timpul căsniciei şi a invitat alte femei, aflate în aceeaşi situaţie, să i se alăture. Iar la eveniment au fost câteva zeci de persoane.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn