Pastrate cu sfintenie in sifonier ca sa fie lasate fiicelor, vandute pentru recuperarea investitiei sau distruse in sedinte foto originale dupa nunta.

Publicat:12.02.2018, 10:23

Pâna acum, cam asta era soarta rochiilor de mireasa.

Aflata însa la sfârsitul casniciei, o femeie din Texas a gasit o modalitate originala de a lasa totul în urma.

A dat foc rochiei de mireasa la o petrecere de divort.

Briana Barksdale, recent divortata: “Asta e pentru fiecare femeie care a fost vreodata într-o relatie abuziva, în care a suferit, în care n-ar fi trebuit sa ramâna, din care n-a stiut cum sa iasa.”

Divortul Brianei s-a finalizat la sfârsitul lunii trecute, dar ceea ce se petrece cu rochia ei de mireasa este un mod simbolic de a lasa trecutul în urma.

N-a fost o casnicie prea fericita - fostul ei sot a pledat vinovat pentru agresiune domestica si a primit o pedeapsa cu suspendare si munca în folosul comunitatii. Asa ca Briana a decis sa organizeze o petrecere de divort si sa vânda tot ce i-a ramas de la el.

Briana Barksdale, recent divortata:  “Mi-a ramas cam tot, asa ca ma descotorosesc de toate lucrurile care au fost ale noastre si o sa le pastrez doar pe ale mele.”

Înainte de a incendia rochia de mireasa, invitatii au putut scrie pe ea mesaje, unele nu tocmai politicoase, pentru fostul sot.

Briana a dat un anunt pe internet, privind vânzarea lucrurilor din timpul casniciei si a invitat alte femei, aflate în aceeasi situatie, sa i se alature. Iar la eveniment au fost câteva zeci de persoane.