Google+

O tanara a refuzat chimioterapia pentru a deveni mama. Lista cu ultimele ei dorinte

Peste 1000 de oameni au donat aproape 20.000 de lire sterline pentru ca o tanara mama, diagnosticata cu cancer cervical, sa-si poata duce la indeplinire ultimele dorinte.

 

Abbie Colvin avea 19 ani când a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 2 ani şi vrea să profite de orice clipă, deşi medicii i-au spus că ar putea să nu mai apuce un Crăciun.

 

Tânăra mamă visează să devină doctor, ea fiind studentă la Universitatea din Manchester, deşi are grijă de bebeluşul ei de un an şi este diagnosticată cu cancer de 2 ani, scrie The Mirror.

 

Rudele tinerei au creat un cont pe gofundme, prin care oamenii sunt îndemnaţi să o ajute pe tânără să-şi îndeplinească dorinţele de pe “The Bucket list”.


 

Potrivit acestei liste, Abbie îşi doreşte să se căsătorească, să fie domnişoară de onoare la nunta surorii sale, să vadă Aurora Boreală, să înveţe să patineze, să facă skydiving, să înoate cu rechinii sau să vadă piramidele.

 

Tânăra a refuzat tratamentul pentru a deveni mamă

 

 Povestea lui Abbie este cu adevărat impresionantă. Tânăra de doar 19 ani a decis să-şi întârzie tratamentul pentru cancer, după ce a descoperit că este însărcinată.

 

Ea a început tratamentul cu chimiorapie abia după naşterea lui Oscar, în decembrie 2017, însă rudele spun că boala s-a răspândit în tot organismul şi că fata ar putea să nu mai apuce încă un Crăciun.

 

"Cei din jurul ei poate o văd cum se luptă să ridice braţul, slăbit din cauza chimioterapiei, îi văd capul chel după ce şi-a pierdut părul, cum a slăbit şi cum i se face rău atunci când mănâncă. Însă, nu mulţi o văd cum îşi ţine capul sus şi cum spiritul ei este mai puternic decât vă puteţi imagina. Ea continuă să lupte pentru micuţul ei şi cred cu tărie că asta este ceea ce o ţine în viaţă acum", sunt cuvintele înduioşătoare scrise de sora pe pagina de pe gofundme.

 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagăsiţi imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar şi din lume!  

 

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn