Google+

Fost politician roman condamnat pentru furt in SUA. Ce a facut George si cat va sta dupa gratii

Un roman a fost condamnat la inchisoare in Statele Unite ale Americii, dupa ce a furat mai multe carti de credit dintr-o sala de fitness.

 

George Piha, un om de afaceri şi politician român, în vârstă de 51 de ani, a tăiat cu un dispozitiv şuruburile unor dulapuri dintr-o sală de fitness şi a sustras de acolo mai multe cărţi de credit. Ulterior, el a folosit cărţile de credit pentru a cumpăra electrocasnice, pe care le-a vândut.

 

Potrivit buffalonews.com, românul a devenit dependent de oxicodonă în urma unui accident rutier. Pentru a-şi alimenta dependenţa, acesta a început să dea spargeri după spargeri.

 

Acesta a fost condamnat marţi la o pedeapsă de la 2 până la 6 ani de închisoare pentru furt. Mai mult decât atât, acesta trebuie să plătească societăţilor de credit peste 95.000 de dolari. George se confruntă şi cu alte acuzaţii de furt.

 

Ştiu că am făcut greşeli oribile pentru a-mi susţine dependenţa şi trebuie să trăiesc cu ea toată viaţa mea şi este mult mai mare decât pedeapsa pe care o primesc azi”, a spus Piha.

 

George a emigrat în SUA în 1994, după ce a câştigat la o loterie a vizelor. A deţinut afaceri în Queens, inclusiv un magazin de băuturi alcoolice, dar s-a întors în România în 2005, când tatăl s-a îmbolnăvit.

 

În România, Piha a dechis o firmă de construcţii şi, cu succesul său, a intrat în politică. În 2016, Piha a fost victima unui accident de maşină şi a devenit dependent de analgezice.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn