Un roman a fost condamnat la inchisoare in Statele Unite ale Americii, dupa ce a furat mai multe carti de credit dintr-o sala de fitness.

Publicat:12.12.2018, 08:23

George Piha, un om de afaceri si politician român, în vârsta de 51 de ani, a taiat cu un dispozitiv suruburile unor dulapuri dintr-o sala de fitness si a sustras de acolo mai multe carti de credit. Ulterior, el a folosit cartile de credit pentru a cumpara electrocasnice, pe care le-a vândut.

Potrivit buffalonews.com, românul a devenit dependent de oxicodona în urma unui accident rutier. Pentru a-si alimenta dependenta, acesta a început sa dea spargeri dupa spargeri.

Acesta a fost condamnat marti la o pedeapsa de la 2 pâna la 6 ani de închisoare pentru furt. Mai mult decât atât, acesta trebuie sa plateasca societatilor de credit peste 95.000 de dolari. George se confrunta si cu alte acuzatii de furt.

Stiu ca am facut greseli oribile pentru a-mi sustine dependenta si trebuie sa traiesc cu ea toata viata mea si este mult mai mare decât pedeapsa pe care o primesc azi”, a spus Piha.

George a emigrat în SUA în 1994, dupa ce a câstigat la o loterie a vizelor. A detinut afaceri în Queens, inclusiv un magazin de bauturi alcoolice, dar s-a întors în România în 2005, când tatal s-a îmbolnavit.

În România, Piha a dechis o firma de constructii si, cu succesul sau, a intrat în politica. În 2016, Piha a fost victima unui accident de masina si a devenit dependent de analgezice.