Google+

Pepenele verde - vedeta la un festival din Armenia. Oamenii au venit sa invete sa creeze figuri din acesta: "Nu poate fi descris prin cuvinte. Este dulce si foarte gustos" - VIDEO

Pepenele verde - vedeta la un festival din Armenia. Oamenii au venit sa invete sa creeze figuri din acesta: "Nu poate fi descris prin cuvinte. Este dulce si foarte gustos" - VIDEO
Embed:

Din el poti face o vaza de flori, un portret sau chiar un vapor. Este vorba despre pepenele verde, care a fost vedeta la un festival din Armenia. Zeci de oameni au venit la sarbatoare ca sa manance fructul dulce, dar si sa invete sa creeze diverse figuri din acesta.

 

In doar cateva minute, acest pepene verde s-a tranformat intr-un ananas, iar altul a luat forma unei papusi. Multi oameni care au venit la festival s-au grabit sa-si cumpere o vaza pentru flori, tot din pepene verde, iar comerciantii au asigurat ca plantele vor ramane proaspete mai mult timp daca vor fi tinute in apa dulce. Vizitatorii au fost surprinsi si cu portrete ale diferitor personalitati de talie mondiala. 

 

"Acesta este celebrul fotbalist Messi." 

 

Oamenii au facut cozi la tarabe si au scos telefoanele pentru a fotografia cele mai neobisnuite obiecte create din pepene. Altii s-au grabit sa guste din fructul dulce.

 

"Nu poate fi descris prin cuvinte. Este dulce şi foarte gustos."

 

Iar daca va intrebati cate kilograme de pepene pot fi consumate intr-un minut. Raspunsul este 3. Cel putin un asemenea record a fost stabilit la festival.

 

Deghizati in personaje din desene animate sau clovni, participantii la sarbatoare au adunat fructele ramase si le-au impartit oamenilor, pe strazile din Erevan.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn