Aproximativ 300.000 de dolari au disparut, sambata, dintr-un vehicul blindat, dupa ce usa i s-a deschis in trafic. In urma incidentului, pe autostrada din New Jersey s-au produs mai multe accidente.

Publicat:16.12.2018, 06:53Usile unui vehicul al companiei Brink’s s-au deschis joi dimineata dintr-un motiv necunoscut în timpul mersului si doi saci continând bancnote de 100 de dolari si-au golit continutul pe acea autostrada, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Numerosi soferi s-au oprit în acel moment pentru a aduna bancnotele, provocând mai multe tamponari, a precizat Politia din East Rutherford într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter. Potrivit NBC News, care citeaza Politia locala, cei doi saci contineau în total 510.000 de dolari, din care doar suma de 205.000 de dolari a fost recuperata.

„Pâna acum, lipsesc înca 293.535 de dolari”, a anuntat Politia din acest oras situat la periferia vestica a metropolei New York, precizând ca aproape11.000 de dolari au fost predati autoritatilor de soferii care s-au oprit pe autostrada pentru a strânge bancnotele.

Actiunea de colectare a unor bancnote în aceasta maniera (si pastrarea lor, n.r.) reprezinta o infractiune asociata furtului, a subliniat Politia americana.