Google+

Portretul autorului masacrului din Crimeea. Victime, tratate inclusiv de mama criminalului - FOTO

Elevul de 18 ani care a ucis 19 persoane la un liceu din Crimeea era obsedat de criminalii in serie si pasionat de arme relateaza presa rusa care speculeaza ca acesta s-ar fi inspirat de la Eric Harris, autorul masacrului de la liceul Columbine, SUA.

 

Pe 17 octombrie, Vladislav Roslyakov, elev din 2015, la Colegiul Politehnic din Kerci, Crimeea, a ajuns la şcoală la prânz, a urcat la etajul 2 şi a început să tragă în toată lumea. A ucis 19 persoane şi a rănit alte zeci. Când a terminat muniţia a detonat o bombă facută acasă, relatează life.ru.

 

Potrivit canalului Mash, a cumpărat săptămâna trecută 150 de cartuşe. Un prieten a povestit că purta la el de ani de zile un cuţit sub haine. Martorii au relatat că în ziua atacului a venit la şcoală cu două rucsacuri, şi-a salutat calm prietenii, apoi înainte de a începe să tragă în oameni, a lăsat un rucsac, cel mai probabil cel în care se afla bomba, în cantina colegiului.

 

Camerele de supraveghere l-au surprins cu arma în mână coborând scările, o imagine care a amintit presei ruse de Eric Harris, autorul masacrului de la liceul Columbine. De altfel jurnaliştii ruşi au remarcat că Vladislav s-a îmbrăcat aproximativ la fel ca Eric Harris: pantaloni negri, tricou alb.

 

Potrivit colegilor, era un băiat retras, nu era violent, nu comunica, nu-i plăcea să înveţe pentru că îi displăceau profesorii neprietenoşi din liceu pe care ar fi vrut să se răzbune, notează meduza.io. Era un băiat timid care a renunţat din 2014 la toate conturile de pe social media. Cadavrul său a fost găsit în biblioteca colegiului, unde s-a împuşcat.

 

Părinţii lui Vladislav sunt divorţaţi. Tânărul locuia împreună cu mama lui, Galina Roslyakova, care, potrivit canalului Mash, lucrează ca asistentă la spitalul de oncologie din oraş unde au ajuns inclusiv elevi răniţi. Aceasta a tratat victime fără a şti că cel vinovat de starea lor este chiar fiul ei. Poliţia a ridicat-o din spital pentru audieri. La fel, şi pe tatăl lui.

 

Potrivit canalului Telegram 112 Roslyakov a primit recent permis de port armă. Avea o armă de vânătoare pentru care a cumpărat 150 de cartuşe.

 

 

Sursa: life.ru


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn