Google+

Povestea emotionanta a sotiei scafandrului care a murit in operatiunea din Thailanda - FOTO

Valeepoan Kunan, vaduva scafandrului de 38 de ani care a murit in timpul operatiunii de salvare a celor 12 adolescenti blocati cu antrenorul lor intr-o pestera din Thailanda, le-a transmis baietilor sa nu se invinovateasca pentru moarte sotului.

 

Într-o serie de mesaje postate pe reţelele de socializare, tânăra văduvă i-a adus un tribut soţului ei, postând fotografii cu ei, cât şi mesaje în care mărturiseşte cât de mult îi lipseşte soţul ei, scrie Daily Mail.

 

Saman Kunan, în vârstă de 38 de ani, scafandru experimentat care a lucrat pentru Forţele Navale, şi-a pierdut viaţa în timpul operaţiunii de salvare a celor 12 băieţi blocaţi în peşteră cu antrenorul lor, timp de 17 zile.

 

"Te iubesc de parcă ai fi propria mea inimă. Te iubesc atât de mult, mi-e dor de tine. Când mă voi trezi, pe cine voi mai săruta? De când ai plecat, nici nu mai ştiu ce să fac cu zilele mele”, a scris Valeepoan Kunan într-un mesaj care însoţeşte o fotografie în care cei doi se îmbrăţişează zâmbitori.

 

 

 

După această tragedie, unii thailandezi au criticat pe reţelele de socializare tinerii fotbalişti, acuzându-i că au fost iraţionali să intre în peşteră în sezonul ploios. Cu toate acestea, văduva le-a transmis băieţilor să nu se învinovăţească.

 

„Vreau să le spun băieţilor să nu se învinovăţească”, a precizat femeia în faţa presei.

 

Oameni din întreaga lume i-au transmis încurajări: „Soţul tău a fost aşa curajos. Lumea nu va uita cât de bun a fost şi ce a făcut ca să-i salveze pe băieţi”.

 

La rândul său, guvernatorul Narongsak Osottanakorn l-a descris pe Saman Kunan drept „un adevărat erou.”

 

„În ziua în care a murit, toată echipa a fost tristă, însă am folosit această durere. Am văzut că şi-a dat viaţa pentru această cauză”, a spus oficialul thailandez.

 

Saman Kunan a murit în 6 iulie, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se afla în peşteră, în apă, din cauza lipsei de oxigen.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn