\r\n


\r\n

Ora 16.15 Sigmar Gabriel, vice-cancelar si ministru al economiei in Germania a declarat ca acum Grecia este amenintata de faliment si ca daca vrea sa ramana in zona euro trebuie sa vina cu propuneri mai dure decat cele care i-au fost oferite anterior.

\r\n


\r\n

ora 16.00 Premierul grec Alexis Tsipras \'a convenit, luni, in cadrul unei convorbiri telefonice avute cu cancelarul german Angela Merkel, ca Atena sa prezinte marti, la summitul european, propunerile guvernului grec\' vizand incheierea unui acord cu creditorii internationali, a anuntat executivul elen intr-un comunicat preluat de AFP.

\r\n\r\n

Ora 15.45 Presedintele rus Vladimir Putin si-a exprimat luni, in cadrul unei convorbiri telefonice avute cu premierul grec Alexis Tsipras, sprijinul “fata de poporul grec” in “depasirea dificultatilor” cu care acesta se confrunta in prezent, a indicat Kremlinul intr-un comunicat, preluat de TASS.

\r\n

“Vladimir Putin si-a exprimat sprijinul fata de poporul grec in contextul dificultatilor pe care tara trebuie sa le depaseasca”, a precizat serviciul de presa al presedintiei ruse, mentionand ca dialogul telefonic dintre cei doi lideri a avut loc la initiativa partii elene.

\r\n

Conform aceluiasi comunicat, Putin si Tsipras au discutat totodata “mai multe probleme privind dezvoltarea in continuare a colaborarii ruso-elene”.  Anterior, Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin, declara ca Rusia spera ca Grecia sa ajunga la un “compromis” cu creditorii sai europeni, dupa victoria lui “NU” la referendumul de duminica, reiterand ca Atena, care se confrunta cu o situatie financiara critica, “nu a cerut niciun fel de ajutor” Moscovei pana acum.

\r\n


\r\n

ora 15.15 BCR a intrerupt temporar, in weekend, operatiunile de schimb valutar prin internet banking, pentru protejarea clientilor, precizeaza reprezentanti ai bancii, intr-un comunicat, conform Agerpres. Decizia de suspendare a acestor operatiuni a avut ca principal scop protejarea intereselor clientilor de posibile fluctuatii ale cursului de schimb, in conditiile in care in weekend-ul 4-5 iulie, posesorii de carduri BCR au efectuat 81.000 de tranzactii la nivel international, dintre care 185 au fost realizate in Grecia.

\r\n

"Tranzactiile de schimb valutar prin intermediul aplicatiei de internet banking functioneaza la parametri normali incepand cu ora 09.00 in aceasta dimineata (luni). Acestea au fost suspendate in weekend-ul 4-5 iulie pentru a proteja clientii de eventuale fluctuatii de curs valutar", precizeaza directorul de comunicare al BCR, Ionut Stanimir.

\r\n

Sistemul de carduri a functionat normal, inclusiv pentru plati in lei si valuta in strainatate si in Grecia. Operatiunile de transferuri bancare in valuta in Romania si strainatate au functionat normal, arata BCR.

\r\n

ora 14.30 O reducere a datoriei Greciei nu este pe ordinea de zi a autoritatilor de la Berlin, a afirmat purtatorul de cuvant al Ministerului german de Finante, Martin Jaeger, transmit AP si Reuters, conform Agerpres. \'Pozitia noastra este bine cunoscuta. O reducere a datoriei nu este o problema de discutat pentru noi\', a declarat oficialul german. Acesta a adaugat ca nu exista motive pentru o restructurare a datoriei, tinand cont ca Atena nu a prezentat inca noi propuneri in schimbul asistentei financiare.

\r\n

ora 14.20 Spania este favorabila unor negocieri pentru un \'al treilea plan de salvare\' pentru Grecia, care trebuie sa ramana in zona euro, a afirmat luni ministrul spaniol al economiei, Luis de Guindos, in prima reactie a unui membru al guvernului de la Madrid dupa referendumul de duminica. Atena \'are tot dreptul de a cere un al treilea plan de salvare\', a mai oficialul spaniol ministrul, la o zi dupa victoria taberei \'Nu\' la referendumul din Grecia cu privire la propunerile de acord ale creditorilor internationali.

\r\n

\'Este absolut necesar tinand cont de circumstante si de punctul de vedere al pietelor\', a subliniat Luis de Guindos, precizand ca Madridul \'nu are in vedere absolut deloc o iesire a Greciei din zona euro\'.

\r\n

ora 13.35 The Guardian citeaza Reuters: Marea Britanie le cere Greciei si partenerilor sai din Zona Euro sa se aseze la masa negocierilor si sa gaseasca o solutie sustenabila.

\r\n

Purtatorul de cuvant al premierului David Cameron spune ca gasirea unei solutii este in mod evident in interesul Marii Britanii, iar britanicii sustin o Uniune Europeana formata din 28 de membri.

\r\n


\r\n

ora 13.00 Finantarea de catre Banca Centrala Europeana (BCE) a bancilor elene nu trebuie redusa, a estimat luni ministrul francez de finante, Michel Sapin, apreciind ca revine guvernului de la Atena sa faca propuneri dupa victoria taberei \'Nu\' la referendumul de duminica. "Nivelul de lichiditati furnizate de BCE bancilor grecesti \'nu poate fi coborat", a declarat Sapin la postul de radio Europe 1, in prima reactie oficiala de la Paris dupa votul categoric al grecilor impotriva propunerilor creditorilor internationali.

\r\n\r\n

\'Votul in sine nu rezolva nimic\', a spus ministrul francez, potrivit caruia ceea ce va decide ramanerea sau iesirea Greciei din uniunea monetara va fi \'calitatea negocierilor care se vor incepe\'. \'Firul dialogului este foarte subtire\', a adaugat Michel Sapin, afirmand ca acesta este tinut de Franta, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si de seful Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem.

\r\n\r\n

O solutie la criza greaca nu va putea fi gasita fara un dialog sincer intre cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez François Hollande, a mai spus Sapin, inaintea intalnirii pe care cei doi lideri o vor avea luni seara la Palatul Elysee.

\r\n\r\n

Potrivit ministrului francez, Grecia este cea care se afla in dificultate, nu Uniunea Europeana. \'Europa este in fata unei dificultati, dar nu este in dificultate\', a insistat oficialul francez, explicand ca \'Europa a construit o serie intreaga de instrumente\' si \'va arata ca este puternica, aparandu-se ea insasi\'.

\r\n


\r\n

ora 12.20 Mebrii Eurogrupului se vor intalni marti, inainte de summitul de urgenta al liderilor Zonei Euro - a anuntat presedintele Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem.

\r\n\r\n

ora 11.40 Riscul ca Grecia sa iasa din zona euro a crescut semnificativ, insa trebuie pastrat optimismul, a declarat luni consilierul prezidential Leonard Orban, acesta apreciind ca toate statele membre vor face eforturi mari pentru a se evita un asemenea scenariu.

\r\n\r\n

"In momentul de fata, pot sa va spun, ca opinie personala, ca riscul ca Grecia sa paraseasca zona euro a crescut semnificativ. Dar eu cred ca toate statele membre vor face eforturi mari, astfel incat sa se evite un asemenea scenariu, dar, in momentul de fata, un asemenea scenariu nu poate fi exclus. (...). Trebuie sa ramanem optimisti, trebuie sa exploram orice fel de posibilitate, astfel incat sa se evite iesirea Greciei din zona euro", a afirmat Leonard Orban, conform Agerpres, care citeaza RFI.

\r\n\r\n

In opinia sa, demisia ministrului grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, nu rezolva problema Greciei."Haideti sa zicem ca faciliteaza, dar nu rezolva, pentru ca, pana la urma, vor fi negocieri extrem de dificile. Sigur ca s-a decis organizarea unui Euro-summit, intalnirea sefilor de stat si de Guvern din statele membre ale zonei euro, se va da foarte probabil un semnal politic, desi nu e deloc simplu sa se dea acest semnal politic de accelerare a negocierilor, dar, pana la urma, vor fi detalii tehnice care vor trebui sa fie negociate si nu va fi deloc un proces simplu. Parerea mea e ca un acord va trebui sa fie gasit sub o forma sau alta cel tarziu pana in 20 iulie, cand e o noua scadenta la plata unor datorii pentru autoritatile elene", a mai spus Orban.

\r\n\r\n

ora 11.25 Actiunile bancilor europene inregistreaza declinuri semnificative. Cele mai afectate sunt cele din Spania, Portugalia si Italia. Riscul ca turbulentele din Grecia sa afecteze si bancile din statele aflate la periferia zonei euro au afectat increderea investitorilor. Mai multe detalii cititi aici.

\r\n


\r\n

ora 11.20 Romania ar putea avea, astazi, un impact emotional pe curs avand in vedere votul din Grecia, a declarat in cadrul unei conferinte de specialitate, Cristian Parvan, secretar general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR).

\r\n\r\n

"Romania nu are cum sa nu aiba si ea un impact, dar credem ca va fi minor. Noi nu suntem in zona euro, deci probabil ca moneda europeana va avea o foarte mica oscilatie, dar nici comertul reciproc cu Grecia si nici ca urmare relatiile valutare cu Grecia nu au cum sa impacteze in mod semnificativ. Poate ca, astazi, va fi un impact emotional pe curs, pietele financiare reactioneaza emotional. Cursul de schimb este de fapt o reflectare a cat de puternica economic este Romania, cat muncim noi pentru un euro", a spus Parvan.

\r\n\r\n

Potrivit acestuia, situatia din Grecia este un complex politico-economic pentru ca nu poate fi examinata numai strict din punct de vedere al monedei europene. "E clar ca este o chestiune care a surprins pe toata lumea, cel putin la nivelul media (votul de duminica n.r.). Ne vom astepta in zilele urmatoare la decizii care vor fi mai putin linistitoare. Aici ma refer la o istorie pe care o avem deja cu Cipru, experienta si experiment care a fost, zilele trecute, legiferat si in Romania, respectiv salvarea bancilor de catre actionari si de catre cei cu depozite de peste 100.000 de euro", a explicat oficialul AOAR.

\r\n\r\n

ora 10.55 Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a comentat pe Facebook situatia din Grecia:

\r\n

"Desi Grecia a votat NU la referendumul de ieri, sper ca intelepciunea politica si economica va prima in cele din urma si se vor gasi solutii care sa insemne DA pentru viitorul european al Greciei. Este foarte important pentru toate statele Uniunii Europene sa se caute in continuare cai pentru a iesi din criza".

\r\n
klaus iohannis - presidency
\r\n\r\n

ora 10.25 The Guardian: Purtatorul de cuvant al guvernului Greciei a declarat ca numele persoanei care il va inlocui pe Yanis Varoufakis va fi anuntat dupa sedinta liderilor politici (care a inceput la ora 10.00, n.red).

\r\n\r\n

ora 09.00 Grecia face un salt in necunoscut, dupa respingerea prin referendum, duminica, a propunerilor creditorilor internationali, urmarile - o iesire din zona euro sau intrarea intr-o adevarata furtuna economica - depinzand in mare parte de liderii europeni si de Banca Centrala Europeana, relateaza AFP, conform Agerpres. "Pe termen scurt, se clarifica unele lucruri, deoarece un vot \'DA\' ar fi determinat o perioada volatila politic, destabilizand guvernul. Cu siguranta insa, votul \'NU\' va complica obtinerea unui acord", afirma Charles-Henri Colombier, economist al COE Rexecode.

\r\n\r\n

Nu se stie daca partenerii Atenei vor accepta sa se reaseze la masa negocierilor sau daca vor face concesii. Guvernul lui Alexis Tsipras s-a declarat increzator duminica seara, dand asigurari ca \'initiativele pentru ajungerea la un acord se vor intensifica\'. "Nu cred ca creditorii vor ceda", nuanteaza Xavier Timbeau, din cadrul Observatorului Francez pentru Circumstante Economice (OFCE). "O parte a opiniei publice europene, in special in Germania si tarile baltice, este ostila compromisului", adauga el.

\r\n\r\n

ora 08.45 Ministrul grec de Finante Yanis Varoufakis a demisionat.

\r\n\r\n

Desi pare incredibil, acest anunt a fost facut pe blogul sau si a fost preluat si pe contul personal de Twitter. Iata, integral, textul publicat de Yanis Varoufakis, conform The Guardian.

\r\n\r\n

"Referendumul de pe 5 iulie va ramane in istorie ca un moment unic, cand o mica natiune europeana s-a ridicat impotriva creditorilor. Asa cum se intampla cu toate luptele pentru democratie, asa este si acum cu aceasta respingere a ultimatumului formulat de Eurogrup pe 25 iunie, care a avut atasat un pret foarte mare. Prin urmare, este esential ca acest capital extraordinar care a fost acordat guvernului nostru prin spelndidul vot NU sa fie investit imediat printr-o rezolutie DA, intr-un acord care sa implice restructurarea datoriilor, mai putina austeritate si redistribuirea in favoarea reformelor reale, de care avem nevoie cu adevarat.

\r\n\r\n

Imediat dupa anuntarea rezultatelor referendumului, mi s-a comunicat ca unii membri din Eurogrup, dar si parteneri, ar prefera ... \'absenta\' mea de la aceste intalniri; o idee pe care primul ministru a judecat-o drept potential de ajutor pentru incheierea unui acord. Din acest motiv, eu plec astazi de la Ministerul Finantelor.

\r\n\r\n

Consider ca este de datoria mea sa-l ajut pe Alexis Tsipras sa exploateze acest lucru, in conditiile in care el beneficiaza acum de capitalul acordat de poporul grec, prin referendumul de ieri. Iar eu voi purta cu mandrie dezgustul creditorilor.

\r\n

Noi, cei din Stanga, stim cum sa ne comportam in colectiv, fara sa ne pese de privilegiile functiilor. Il voi sustine in totalitate pe premierul Alexis Tsipras, pe noul ministru de Finante si guvernul nostru.

\r\n\r\n

Efortul supraomenesc de onorare a bravului popor al greciei si al faimosului OXI ("NU") pe care l-au acordat democratiei din lumea intreaga este abia la inceput."

\r\n\r\n

ora 08.25 Guvernul Marii Britanii va face orice este necesar pentru a proteja tara fata de impactul unei posibili iesiri a Greciei din zona euro - a declarat un purtator de cuvant al Executivului de la Londra, citat de AFP si preluat de The Guardian. "Este un moment critic in criza economica din Grecia", a mai spus el.

\r\n\r\n

ora 08.15 Primele pagini ale ziarelor din Europa sunt o combinatie intre frica, speranta si (ocazional) ... un fel de absurditate comica.

\r\n\r\n

ora 07.50 John Cassidy analizeaza in New Yorker implicatiile votului NU din Grecia:

\r\n\r\n

"Ramane de vazut daca li se va oferi un loc in interiorul Zonei Euro. Desi rezultatul reprezinta un mare triumf politic pentru tsipras si Syriza, nu se traduce automat si printr-o victorie cu Uniunea Europeana si FMI. Grecia este inca falita, iar bancile sale sunt inca inchise. Daca UE vrea sa forteze Grecia sa iasa din clubul sau, au motive sa o faca in orice moment. Tot ce trebuie sa faca este sa puna stop creditelor pe care Banca Europeana Centrala le-a tot furnizat bancilor elene. Si, intr-adevar, BCE va lua o decizie in acest sens chiar luni."

',cover_thumb:'2324541.jpg',article_source:'Stirile Pro TV',article_source_url:'http://stirileprotv.ro',url_identifier:'prima-zi-dupa-referendumul-care-a-spus-nu-austeritatii-in-grecia',created_at:1436245200,published_at:1436163087,updated_at:1436245526,old:1,category_id:33,site_id:1,type:null,published:null,promoted:null,views:8384,status:'published',programed_at:null,order_protv:2412440,order_perfecte:null,order_sg:null,order_ip:null,order_osp:null,order_gsd:null,order_isanatate:null,key:null,event:null,views_video:0,old_id:1031791,procesed:1,'static':null,sources:null,live:null,box_id:null,url_identifier_extern:null,video_cover_imported:null,site:{site_id:1,name:'Pro TV',permaname:'proTv',link_desktop:'https://protv.md',link_mobi:null,logo:'2023/09/18/Logositeprotv-1601057615stycldm-1631566502xk3o1ql-1663572145lt2p8sq-16950602968hicpc7.png',home_fixed_positions:null,old_id:null,ad_standard:null,ad_intext:null,ad_billboard:null,order_column:'order_protv'},category:{category_id:33,name:'Internațional',parent_category_id:null,link:'international',position:0,published:'Y',site_id:1,is_mobi:'Y',is_desktop:'Y',order_mobi:11,order_desktop:16,color:'',old_id:null,ad_billboard:null,ad_intext:null,ad_standard:null},article_tags:[]},title:'Criza in Grecia. Mesajul transant transmis de Merkel si Hollande pentru Tsipras. BCE mentine finantarea de urgenta',meta_title:'Criza in Grecia. Mesajul transant transmis de Merkel si Hollande pentru Tsipras. BCE mentine finantarea de urgenta',meta_description:'Criza in Grecia. Mesajul transant transmis de Merkel si Hollande pentru Tsipras. BCE mentine finantarea de urgenta',meta_image:'https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/700x/2324541.jpg',meta_section:'Internațional',adds:[{adocean_id:20,divid:'adoceanprotvmdnkolbnqjcx',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:29,divid:'adoceanprotvmdwblgemnpzo',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:30,divid:'adoceanprotvmdloghmllivd',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:31,divid:'adoceanprotvmdqjfkiwkups',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:32,divid:'adoceanprotvmdraitcvornj',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:38,divid:'adoceanprotvmduahlfssoiy',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:39,divid:'adoceanprotvmdtjesktorzh',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:40,divid:'adoceanprotvmdqnkrhnlmoo',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:42,divid:'adoceanprotvmdoferfjjosa',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:43,divid:'adoceanprotvmdwolnkpkjtg',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:44,divid:'adoceanprotvmdvhjeqqgmgp',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:45,divid:'adoceanprotvmdzgcsdijhtn',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:46,divid:'adoceanprotvmdtooqnlsmgx',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:47,divid:'adoceanprotvmdtfrfbwjkdv',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'1170x250',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:48,divid:'adoceanprotvmdyonnpifnuy',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:51,divid:null,key:'gvSg7Hprlx8W.oyaWjYLX8KaPytPde8mfjY3BKqa6E3.g7',related:null,type:'postroll',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:52,divid:null,key:'RBIL1L1mSNBydef85NdH2U1cgl9m7B5FZXrgyuDkdEr.77',related:null,type:'preroll',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:53,divid:null,key:'JKua7A0Jo3QNuD1Hh86x7KWyXcHtkMcx_RQYBH_oL8L.I7',related:null,type:'preroll',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:55,divid:null,key:'eF0ASf60NvY12iHgCbEp1VqfE2c7nfJa4vkWfvT9iG..H7',related:null,type:'postroll',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:71,divid:'adoceanprotvmdrgiqlxpozj',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:72,divid:'adoceanprotvmdrdjhclnilb',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:75,divid:'adoceanprotvmdligncsdikd',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:76,divid:'adoceanprotvmdqpfhbjmrxs',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:77,divid:'adoceanprotvmdnannewfgrr',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:78,divid:'adoceanprotvmdlfhejvqrfr',key:'klOWLccDkiNla.C_jkrSbX2Rj9EGmw8a7pBBigp3sFj.j7',related:'782',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:79,divid:'adoceanprotvmdkbeeitpkmm',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:80,divid:'adoceanprotvmdxblklqjplh',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:81,divid:'adoceanprotvmdsenojqljjy',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:82,divid:'adoceanprotvmdmgllqkpsoo',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:84,divid:'adoceanprotvmdwhjihvslsi',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:85,divid:'adoceanprotvmdqjhfopgfsc',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:86,divid:'adoceanprotvmdtiqoksmqcd',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:88,divid:'adoceanprotvmdklfsekkoxs',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:89,divid:'adoceanprotvmdxlmiixdtwn',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:90,divid:'adoceanprotvmdumdplunhqm',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:102,divid:'adoceanprotvmdlmjjmpipgp',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:103,divid:'adoceanprotvmdvnhgdkmivj',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:104,divid:'adoceanprotvmdsoomgxfnue',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:105,divid:'adoceanprotvmdppftjuprez',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:106,divid:'adoceanprotvmdmanjnrjguy',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:107,divid:'adoceanprotvmdzaeqqodlet',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:109,divid:'adoceanprotvmdtccnhjhuuj',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:110,divid:'adoceanprotvmdqdjtkwqisi',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:111,divid:'adoceanprotvmdneqjotknnd',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:112,divid:'adoceanprotvmdzkfonvnoez',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:113,divid:'adoceanprotvmdtmdleqrhet',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:114,divid:'adoceanprotvmdqnkrhnlmoo',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:115,divid:'adoceanprotvmdxppecviknd',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:116,divid:'adoceanprotvmdkpiooxofsi',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:117,divid:'adoceanprotvmduahlfssoiy',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:118,divid:'adoceanprotvmduahlfssoiy',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'782',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:119,divid:'adoceanprotvmdocfimmgiis',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:120,divid:'adoceanprotvmdldmopjqmhn',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:121,divid:'adoceanprotvmdyddfdxjrci',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:122,divid:'adoceanprotvmdsfrrjrnkvc',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:123,divid:'adoceanprotvmdpgiinohpbx',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:124,divid:'adoceanprotvmdwinlhwenpm',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:125,divid:'adoceanprotvmdzhgfejliqr',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:126,divid:'adoceanprotvmdtjesktorzh',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:127,divid:'adoceanprotvmdqklioqigeg',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:128,divid:'adoceanprotvmdnlcpboskzb',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:129,divid:'adoceanprotvmdkmjfflmpuw',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:130,divid:'adoceanprotvmdkmjfflmpuw',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:131,divid:'adoceanprotvmdljkqctfjwh',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:132,divid:'adoceanprotvmdvkinjnjsqx',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:133,divid:'adoceanprotvmdslptmkdhkw',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:135,divid:'adoceanprotvmdznehhsquzh',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:136,divid:'adoceanprotvmdmnnqdvgqpm',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:137,divid:'adoceanprotvmdwolnkpkjtg',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:138,divid:'adoceanprotvmdwolnkpkjtg',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'782',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:139,divid:'adoceanprotvmdqakkbkosuw',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:140,divid:'adoceanprotvmdnbrqexhhdv',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:141,divid:'adoceanprotvmdkcihiurlyq',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:142,divid:'adoceanprotvmdudgepoffnk',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:143,divid:'adoceanprotvmdrenkcmpjxf',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:145,divid:'adoceanprotvmdygcomtmhlu',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:146,divid:'adoceanprotvmdlglhjwssrv',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:147,divid:'adoceanprotvmdvhjeqqgmgp',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:148,divid:'adoceanprotvmdsiqkdoqqqk',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:149,divid:'adoceanprotvmdpjhrglkfvj',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:150,divid:'adoceanprotvmdmkohkiekqe',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:151,divid:'adoceanprotvmdtlnmovdgoj',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:152,divid:'adoceanprotvmdnnljfqhpez',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:153,divid:'adoceanprotvmdkocqinrtou',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:155,divid:'adoceanprotvmdupqmpxenho',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:156,divid:'adoceanprotvmdxojgmkliit',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:157,divid:'adoceanprotvmdraitcvornj',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:158,divid:'adoceanprotvmdobpjgsigsi',key:'klOWLccDkiNla.C_jkrSbX2Rj9EGmw8a7pBBigp3sFj.j7',related:'782',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:159,divid:'adoceanprotvmdlcgqjpskcd',key:'hgWbaMM_SA6.5EOKEesnHFO.EIoq.kMZ8SDALhHPe3z.R7',related:'20',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:160,divid:'adoceanprotvmdycngnmmpmy',key:'9aZKmfCE8yd0R1zZIE9bKGhnsC_YtIOCiCtDHjDfaYr.87',related:'30',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:161,divid:'adoceanprotvmdvdenqjguht',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:163,divid:'adoceanprotvmdpfckhujnwn',key:'bEXmEpCD0h6QS0BeYeFyHLs6TJ0zxh.M.P_Mt5_gbFH.Q7',related:'7',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:164,divid:'adoceanprotvmdmgjqkrdsgi',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:165,divid:'adoceanprotvmdmgjqkrdsgi',key:'nm9WRuahQiBM0zAM_9oywuNcEp3qLr4IQbE9MgKk9TD.x7',related:'4',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:167,divid:'adoceanprotvmdtiotejrpux',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:168,divid:'adoceanprotvmdwhhnbmhlvc',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:169,divid:'adoceanprotvmdwhhnbmhlvc',key:'FSM1hbAP3cY.PXBU_l3GkUvf7rDev5uWyCiIQyRUa1H.G7',related:'772',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:171,divid:'adoceanprotvmdqjfkiwkups',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:172,divid:'adoceanprotvmdnkmqltejjr',key:'ConweDSj19Leb3eqwsXl6It8wlyTrp4TUDmgqoIBNfj.X7',related:'782',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:173,divid:'adoceanprotvmdkldhpqonem',key:'fIXlA1AfLTq1ajAXp_OQqwMzP7W6Ce9CTt8nQpT.dmf.x7',related:'20',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:174,divid:'adoceanprotvmdxlkncoisoh',key:'GOBbAx4P_Ef2lu3RxGUa2dHi4QFP88eBHh1dJinE2Pf.Y7',related:'30',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:175,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:176,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:177,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:178,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:179,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:180,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:181,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:182,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:183,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:186,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:192,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:193,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:194,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:195,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:196,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:197,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:198,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:199,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:200,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:201,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:202,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'792',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:203,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'41',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:204,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'812',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:205,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'52',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:206,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'1494',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:207,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:208,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:209,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:210,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:211,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:212,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:213,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:214,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:215,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:216,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:217,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:218,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'792',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:219,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'41',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:220,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'812',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:221,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'52',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:222,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1494',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:223,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'792',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:224,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'41',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:225,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'812',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:226,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'52',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:227,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1494',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:228,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:229,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:230,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:231,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:234,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:235,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:236,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:237,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:238,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'1492',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:239,divid:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',key:'adoceanprotvmdveklgudgwh',related:'1493',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:240,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:241,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:242,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:243,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:244,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1492',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:245,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1493',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:246,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1492',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:247,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1493',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:661,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:662,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:663,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:664,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1527',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:665,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:666,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:667,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:668,divid:'adoceanprotvmdveklgudgwh',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:669,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1527',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:692,divid:'adoceanprotvmdqffslsdfwa',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:693,divid:'adoceanprotvmdngmippnjgv',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:694,divid:'adoceanprotvmdkhdpcnhomq',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:695,divid:'adoceanprotvmdxhkfgkrsll',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:697,divid:'adoceanprotvmdokpiqroqza',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:698,divid:'adoceanprotvmdylnfhmsjou',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:699,divid:'adoceanprotvmdllgpdpifpz',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:700,divid:'adoceanprotvmdvmemkjmojp',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:701,divid:'adoceanprotvmdrjismuempf',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:703,divid:'adoceanprotvmdkjglemdnjw',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:704,divid:'adoceanprotvmdxjnrhjnrxr',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:705,divid:'adoceanprotvmdukeilwggcq',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:706,divid:'adoceanprotvmdrllootqkbl',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:707,divid:'adoceanprotvmdomcfcrkpsg',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:708,divid:'adoceanprotvmdlnjlfoeucb',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:709,divid:'adoceanprotvmdtclmhnefoz',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:710,divid:'adoceanprotvmdqdctkkojyu',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:711,divid:'adoceanprotvmdnejjoxhoip',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:712,divid:'adoceanprotvmdkfqpbvrssk',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:713,divid:'adoceanprotvmdxfhgfslhxj',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:714,divid:'adoceanprotvmdugomipfmhe',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:715,divid:'adoceanprotvmdrhftlmpqrz',key:'p25XkfrS53j1N7v3wmyhzapfbRVb4md.2jWom3ff7yX.r7',related:'762',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:716,divid:'adoceanprotvmdmemeqmiras',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'1170x250_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:719,divid:'adoceanprotvmdzedldksfur',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:731,divid:'adoceanprotvmdvfknpspkwt',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:732,divid:'adoceanprotvmdsgrtcqjpro',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:733,divid:'adoceanprotvmdphikgnduxj',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:734,divid:'adoceanprotvmdmipqjknigi',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:735,divid:'adoceanprotvmdzighnxgnqd',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:736,divid:'adoceanprotvmdwjnnquqrpy',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:737,divid:'adoceanprotvmdvedlgirgrt',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:738,divid:'adoceanprotvmdsfkrjvklqo',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:739,divid:'adoceanprotvmdpgrhnseqlj',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:740,divid:'adoceanprotvmdmhioqpouve',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:741,divid:'adoceanprotvmdzhpeenijad',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:742,divid:'adoceanprotvmdwiglhksnky',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:743,divid:'adoceanprotvmdtjnrkxlsjt',key:'ag47r_RdOI0jGgg35aMnpQC_8W5.xWdLpjek9KO7RZ7.p7',related:'33',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:745,divid:'adoceanprotvmdkajqhwkkzu',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:746,divid:'adoceanprotvmdxaqgltepjp',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:747,divid:'adoceanprotvmdubhnoqottk',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:748,divid:'adoceanprotvmdrcotboiiyj',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:749,divid:'adoceanprotvmdodfkflsmte',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:750,divid:'adoceanprotvmdlemqiimrdz',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:751,divid:'adoceanprotvmdkprnolmgnu',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:752,divid:'adoceanprotvmdxpiecjgltp',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:753,divid:'adoceanprotvmduaqkfwppsk',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:754,divid:'adoceanprotvmdrbhritjunf',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:755,divid:'adoceanprotvmdocohmqdjse',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:756,divid:'adoceanprotvmdldfopnnncz',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:757,divid:'adoceanprotvmdydmedlhsxu',key:'6CA6M53WkvMbO6IGgCGoCMZ8HYtl_UdkmsNIv88Yzyn.B7',related:'772',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:759,divid:'adoceanprotvmdzoejqqmjux',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:760,divid:'adoceanprotvmdwplpdogops',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:761,divid:'adoceanprotvmdtadghlqsvn',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:762,divid:'adoceanprotvmdqbkmkikhpm',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:763,divid:'adoceanprotvmdncrsnvdmoh',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:764,divid:'adoceanprotvmdkdijbtnquc',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:765,divid:'adoceanprotvmdznnghwnftx',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:766,divid:'adoceanprotvmdwoenkthkos',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:767,divid:'adoceanprotvmdtpltnqronn',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:768,divid:'adoceanprotvmdqadkboltpi',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:769,divid:'adoceanprotvmdnbkqelfijh',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:770,divid:'adoceanprotvmdkcrgiipmtc',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:771,divid:'adoceanprotvmdxcinlvirsx',key:'R4k2lhrnguHvXCX6Zw7LhJv8odL_PEdaZTat4bKBF3n.b7',related:'1528',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:773,divid:'adoceanprotvmduegginrjyw',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:774,divid:'adoceanprotvmdrfnmlkloir',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:775,divid:'adoceanprotvmdogetoxetsm',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:776,divid:'adoceanprotvmdlhljcvohxl',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:777,divid:'adoceanprotvmdyhcqfsimhg',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:778,divid:'adoceanprotvmdvijgjpsqrb',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:779,divid:'adoceanprotvmdudptossfbw',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:780,divid:'adoceanprotvmdregkcqmksr',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:781,divid:'adoceanprotvmdofnqfngpcm',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:782,divid:'adoceanprotvmdlgehjkqtxh',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:783,divid:'adoceanprotvmdyglnmxjivg',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:784,divid:'adoceanprotvmdvhcequdnbb',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:785,divid:'adoceanprotvmdsijkdsnrlw',key:'JGz8FA2wjRw9OGRtkZAG9IRpUbNSlSeOaPFNh3oZ2U3._7',related:'7',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:787,divid:'adoceanprotvmdpkhtpjgkgv',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:788,divid:'adoceanprotvmdmlojdxpoqq',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:789,divid:'adoceanprotvmdzlfqgujtal',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:790,divid:'adoceanprotvmdwmmgkrdifk',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:791,divid:'adoceanprotvmdtndnnonmpf',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:792,divid:'adoceanprotvmdqoktqlhrza',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:793,divid:'adoceanprotvmdpjqqgphgfv',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:794,divid:'adoceanprotvmdmkhhkmrkaq',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:795,divid:'adoceanprotvmdzkonnjlpzl',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:796,divid:'adoceanprotvmdwlfebxeufg',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:797,divid:'adoceanprotvmdtmmkeuoiof',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:798,divid:'adoceanprotvmdnokhlosrtv',key:'meCgjODolw_IsTxRABAl1te.z60AsI_SxNSUbijhCuz.u7',related:'4',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:799,divid:'adoceanprotvmdmbkmnwiibo',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:800,divid:'adoceanprotvmdzbrsqtsmpj',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:801,divid:'adoceanprotvmdwcijermrge',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:802,divid:'adoceanprotvmdtdpphoggad',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:803,divid:'adoceanprotvmdqeggllqkvy',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:805,divid:'adoceanprotvmdokhpivjkjc',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:806,divid:'adoceanprotvmdllofmsdpex',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:807,divid:'adoceanprotvmdylfmppntds',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:808,divid:'adoceanprotvmdvmmscnhiir',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:809,divid:'adoceanprotvmdsndjgkrmdm',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:810,divid:'adoceanprotvmdpokpjxkrch',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:811,divid:'adoceanprotvmdmprfnueghg',key:'MTpFIW7GPQQ.fvqbZo3TSaIhfdOvnwef0PDFsv12Qbb.V7',related:'762',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:812,divid:'adoceanprotvmdsmmgnpsirm',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:813,divid:'adoceanprotvmdpndnqmmnmh',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:814,divid:'adoceanprotvmdmoktdkgshc',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:815,divid:'adoceanprotvmdzorjhxpgfb',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:816,divid:'adoceanprotvmdwpiqkujlaw',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:817,divid:'adoceanprotvmdtaqgordqgr',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:818,divid:'adoceanprotvmdqbhnbpnubm',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:819,divid:'adoceanprotvmdufkjiodlva',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:820,divid:'adoceanprotvmdrgrpllnpuv',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:821,divid:'adoceanprotvmdohigpihuaq',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:822,divid:'adoceanprotvmdlipmcwqijp',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:823,divid:'adoceanprotvmdyigtftkntk',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:824,divid:'adoceanprotvmdvjnjjqesof',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:825,divid:'adoceanprotvmdskeqmnogie',key:'mWdHguDlh1bobtEhkLeNT4GRwA5XCyM4jDMTz5inl_T.Y7',related:'1528',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:826,divid:'adoceanprotvmdxanhckimqt',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:827,divid:'adoceanprotvmdubeofxrqpo',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:831,divid:'adoceanprotvmdvgoqptrlix',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:832,divid:'adoceanprotvmdshfhdrlqzs',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:837,divid:'adoceanprotvmdtkreliotrx',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:838,divid:'adoceanprotvmdqlilovhilw',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:839,divid:'adoceanprotvmdnmprbtrmvr',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:840,divid:'adoceanprotvmdkngifqlrbm',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:841,divid:'adoceanprotvmdxnnoinfgkl',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:842,divid:'adoceanprotvmduoefmkpkfg',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:843,divid:'adoceanprotvmdrpllpxipeb',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:844,divid:'adoceanprotvmdobkemprhva',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:845,divid:'adoceanprotvmdlcrkpmlmfv',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:846,divid:'adoceanprotvmdycirckfraq',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:847,divid:'adoceanprotvmdvdphgxofjp',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:848,divid:'adoceanprotvmdsegojuikek',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:849,divid:'adoceanprotvmdpfnenrsoof',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:850,divid:'adoceanprotvmdmgelqomtja',key:'FTc827B73UZOruR6fi8gcUNaTftatlrn8T3Y6DfEmVP.o7',related:'33',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:851,divid:'adoceanprotvmdqkeioufhzs',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:852,divid:'adoceanprotvmdnllobspljn',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:853,divid:'adoceanprotvmdkmcffpjqpi',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:854,divid:'adoceanprotvmdxmjlimdfyh',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:855,divid:'adoceanprotvmdunqrljnjxc',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:856,divid:'adoceanprotvmdrohipwgosx',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:857,divid:'adoceanprotvmdopoocuqscs',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:859,divid:'adoceanprotvmdqllkhpelas',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:860,divid:'adoceanprotvmdnmcrkmopkn',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:861,divid:'adoceanprotvmdknjhojiufi',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:862,divid:'adoceanprotvmdxnqnbxridh',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:863,divid:'adoceanprotvmduohefulnjc',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:864,divid:'adoceanprotvmdrpokirfstx',key:'nXaRcnLnbO62yGFTOYYhlhnE4ombRt6b.PoQIho2tgX.u7',related:'5',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:865,divid:'adoceanprotvmdoadscvstkw',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:866,divid:'adoceanprotvmdlbkigsmipv',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:867,divid:'adoceanprotvmdybrojpgnoq',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:868,divid:'adoceanprotvmdvcifnmqrjl',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:869,divid:'adoceanprotvmdsdplqjkgdk',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:870,divid:'adoceanprotvmdpegsdxdlyf',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:871,divid:'adoceanprotvmdmfnihunpia',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:872,divid:'adoceanprotvmdzglrdmgidz',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:873,divid:'adoceanprotvmdwhcihjqmyu',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:874,divid:'adoceanprotvmdtijokwjrxp',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:875,divid:'adoceanprotvmdqjqeotdgco',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:876,divid:'adoceanprotvmdnkhlbrnkxj',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:877,divid:'adoceanprotvmdkloreohphe',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:878,divid:'adoceanprotvmdxlfiilrtrz',key:'LuGaTBado4PiE4I76agY2T64nmYB1XrIsv3rfEP5lbv.r7',related:'5',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:990,divid:'adoceanprotvmdojdmiuhjxy',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:992,divid:'adoceanprotvmdlkkslrrnwt',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:993,divid:'adoceanprotvmdykripolsgo',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:994,divid:'adoceanprotvmdvlipcmfhwn',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:995,divid:'adoceanprotvmdsmpfgjplgi',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:996,divid:'adoceanprotvmdpngmjwiqqd',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'1170x250_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:997,divid:'adoceanprotvmdymqppmstuk',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:998,divid:'adoceanprotvmdzpimqrokgb',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:999,divid:'adoceanprotvmdwaqsdpipmw',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1000,divid:'adoceanprotvmdtbhjhmsthr',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1001,divid:'adoceanprotvmdqcopkjmibq',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1002,divid:'adoceanprotvmdndfgowfnwl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1003,divid:'adoceanprotvmdkemmbuprgg',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1004,divid:'adoceanprotvmdxedterjgaf',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x600_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1005,divid:'adoceanprotvmdwnhkkoiihc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1006,divid:'adoceanprotvmdoimjpjjfwy',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1007,divid:'adoceanprotvmdljdqcxsjgt',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1008,divid:'adoceanprotvmdyjkggumoqo',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1009,divid:'adoceanprotvmdvkrmjrgtaj',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1010,divid:'adoceanprotvmdslitmoqhui',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1011,divid:'adoceanprotvmdpmpjqlkmpd',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1012,divid:'adoceanprotvmdmngqdjervy',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1013,divid:'adoceanprotvmdwlmebthtku',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1014,divid:'adoceanprotvmdqmetbtnkje',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1015,divid:'adoceanprotvmdyjrggqpnvc',key:'oKKrrcy.qKje5BM7A8jBdbFIEKmnZ0MTzFmDD6hV11X.27',related:'1549',type:'rich_media',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1016,divid:'adoceanprotvmdpfefnnfopt',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1017,divid:'adoceanprotvmdxgljftnijn',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1018,divid:'adoceanprotvmduhcqiqhnei',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1019,divid:'adoceanprotvmdrijgmnrrod',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_4',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1020,divid:'adoceanprotvmdojqmpklgic',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_5',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1021,divid:'adoceanprotvmdlkhtciflox',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_6',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1022,divid:'adoceanprotvmdykojgvopcs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_7',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1023,divid:'adoceanprotvmdvlfqjsiuxn',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'300x400_8',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1024,divid:'adoceanprotvmdveklgudgwh',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1026,divid:'adoceanprotvmdseltdxpiqs',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'scroll_reveal',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1027,divid:'adoceanprotvmdxcpnlrlqxl',key:'omQwA7dTJ2vKkOx71KJ7H_hLnAdYkjCXj6LsdU54fu3.b7',related:'1549',type:'rich_media',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1028,divid:'adoceanprotvmdnorhlkfrjj',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'intext_video',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1029,divid:'adoceanprotvmdmhpoqlrtas',key:'6_QHXOc7N5iZFxDwLS_oUY9wMmR5yf3EeeS95KPKEwz.F7',related:'home_page',type:'intext_video',site_id:1,mobile:1},{adocean_id:1030,divid:'adoceanprotvmdxektenmfft',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'300x400',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1031,divid:'adoceanprotvmdsohmgldoaq',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'300x400_2',site_id:1,mobile:2},{adocean_id:1032,divid:'adoceanprotvmdpposjinszl',key:'uB37oy4I6BAmfk5_ZCzaXjpJU8RrvXKLA.bf2MLZkyP.X7',related:'home_page',type:'300x400_3',site_id:1,mobile:2}],gemius:[{gemius_id:4,site_id:1,uid:'0sianyrpf5sL9b6bheQwJsSZPziWne8EeoZnlkks73b.37',related:'home_page',url:undefined}]}