Rasturnare de situatie in cazul adolescentei romance care a fost injunghiata mortal, luni, in orasul german Viersen, situat in apropiere de Düsseldorf.

Publicat:14.06.2018, 07:45Politia din Viersen a retinut iniţial un barbat turc în vârsta de 25 de ani suspectat ca a ucis-o pe Iulia, o fata de 15 ani, de origine româna. Acesta a fost ulterior eliberat iar poliţia a reţinut un al doilea suspect care este chiar fostul prieten al victimei, scrie stirileprotv.ro.

Tabloidul Bild scrie ca în prezent principalul suspect este Matyu K., un adolescent în vârsta de 17 ani, bulgar de origine.

Potrivit presei germane, adolescentul s-a predat politiei, însotit de un avocat. Matyu K. locuia împreuna cu parintii sai în Viersen si, potrivit prietenilor Iulianei, dar pe care cunoscuţii o numeau Iulia, ar fi avut o relatie cu aceasta timp de peste doi ani.

Victima s-a fi despartit de el de curând din cauza drogurilor susţin parinţii fetei. Matyu se afla deja în atentia politiei germane pentru trafic de droguri, furturi, atacuri si conducerea unui vehicul fara permis.

”A fost impreuna cu el aproape doi ani. S-au desparţit pentru ca facea trafic cu droguri” a povestit tatal fetei.

Potrivit Bild, suspectul a publicat pe Facebook în februarie un mesaj, decoarat cu inimioare, în care o numea pe Iulia ”singura (femeie) pentru el”.

Sursa: Bild