Google+

Romanca, tinuta sclava sexuala de un italian. Reactia mamei cand a aflat cosmarul trait de ea: "Ultima data cand am vorbit s-a intrerupt telefonul...Plangea si spunea: mama, mama eu sunt..." - VIDEO

Romanca, tinuta sclava sexuala de un italian. Reactia mamei cand a aflat cosmarul trait de ea: "Ultima data cand am vorbit s-a intrerupt telefonul...Plangea si spunea: mama, mama eu sunt..." - VIDEO
Embed:

Romanca de 29 de ani, care a fost tinuta captiva intr-un beci si violata de un italian timp de zece ani, se afla in grija medicilor. Cei doi copii ai ei au fost dusi intr-un centru specializat. Povestea tinerei a socat intreaga peninsula, iar comunitatea romanilor din Italia incearca sa o ajute.

 

Dupa ce a fost gasita de politistii italieni inchisa intr-un beci, romanca de 29 de a fost dusa la un spital. Medicii si psihologii ii sunt alaturi, pentru a o ajuta sa treaca de aceste momente cumplite. Ministerul de Externe de la Bucuresti a anuntat ca aseara dupa 10 ani, tanara a reusit sa discute cu mama ei.

 

Maria TROFOLSIA, MAMA TINEREI:Ultima data cand am vorbit s-a intrerupt telefonul. Plangea si spunea mama, mama eu sunt, eu sunt. Nu mi-am dat seama ce spunea, despre ce este vorba. In mintea mea spuneam ca era inchisa, o fi fost accident ceva, dar trebuia sa apara.”

 

 Italianul de 54 de ani este acuzat ca a supus-o pe femeie la chinuri de neimaginat. A folosit-o zece ani ca sclava sexuala, iar aceasta a nascut doi copii. Baiatul are acum noua ani, iar fetita trei. Ministerul afacerilor Externe de la Bucuresti a inceput demersurile pentru ca cei doi copiii sa primeasca certificate de nastere romanesti, iar  mama acestora un pasaport temporar. 

 

Maria TROFOLSIA, MAMA TINEREI:Am mai cautat-o cand am fost la un prieten in Italia, am mai sunat, dar in zadar a fost. A fost de negasit. Sunt in stare de soc.”

 

 Cand a plecat in Italia, tanara avea 19 ani si a lasat acasa un copil de doi ani. A mai revenit in Romania doar ca sa faca formalitatile, pentru a incredinta custodia copilului catre tatal acestuia. Nici fostul iubit si nici mama fetei nu a facut vreun demers prin care se declare disparitia tinerei in Italia, desi trecusera ani de cand nu mai aveau nicio veste de la ea.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn