Google+

Romanca tratata ca o sclava in Londra. Era obligata sa faca dus goala in curte

Caz tulburator relatat de tabloidele britanice despre soarta unei romance tratata ca o sclava in Londra de tatal vitreg.Femeia era fortaţă să se spele goală în grădină şi trăia practic într-o magazie de lânga casa în care locuia tatăl ei vitreg, relatează The Evening Standard.

 

În urma unei gafe, autorităţile din Londra au aranjat să fie trimisă în România în grija tatălui care o abuza. Victima a fost lăsată de autorităţi la mila abuzatorului ei, scrie sursa citată.

 

Cazul femeii care era înfometată şi tratată ca o sclavă a fost descoperit în 2016 după un raid într-o casă din estul Londrei.

 

Trăia în condiţii groaznice într-o grădină. Tatăl ei vitreg şi alţi doi tineri români au fost reţinuţi sub suspiciunea de abuz. În mod misterios autorităţile britanice au renunţat la acuzaţii şi au aranjat ca cetăţenii români să se întoarcă în ţară.

 

Serviciile sociale din România susţin, potrivit Daily Mail, că cei doi nu sunt de găsit din aprilie 2017.

 

Situaţia este investigată în urma unei informaţii venite chiar din cadrul serviciilor sociale britanice. Autorităţile ar fi încălcat regulile lăsând să plece din ţară o victimă a sclaviei chiar în compania celui suspectat de abuz.

 

Potrivit tabloidelor britanice autorităţile londoneze ar fi glumit pe seama cazului, spunând că plecarea celor doi de pe aeroportul Luton arată că ”Brexitul funcţionează”.

 

Când a fost descoperită tânăra, traficată de tatăl vitreg, mirosea a excremente, dormea în grădină pe o saltea şi era înfometată. Vecinii au povestit că era obligată să facă duşuri goală în curte.

 

Poliţia şi Primăria sunt acuzate de incompetenţă şi luarea unor măsuri greşite în acest caz.

 

Sursa: Daily Mail


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn