Caz tulburator relatat de tabloidele britanice despre soarta unei romance tratata ca o sclava in Londra de tatal vitreg.

Publicat:19.09.2018, 11:15Femeia era fortata sa se spele goala în gradina si traia practic într-o magazie de lânga casa în care locuia tatal ei vitreg, relateaza The Evening Standard.

În urma unei gafe, autoritatile din Londra au aranjat sa fie trimisa în România în grija tatalui care o abuza. Victima a fost lasata de autoritati la mila abuzatorului ei, scrie sursa citata.

Cazul femeii care era înfometata si tratata ca o sclava a fost descoperit în 2016 dupa un raid într-o casa din estul Londrei.

Traia în conditii groaznice într-o gradina. Tatal ei vitreg si alti doi tineri români au fost retinuti sub suspiciunea de abuz. În mod misterios autoritatile britanice au renuntat la acuzatii si au aranjat ca cetatenii români sa se întoarca în tara.

Serviciile sociale din România sustin, potrivit Daily Mail, ca cei doi nu sunt de gasit din aprilie 2017.

Situatia este investigata în urma unei informatii venite chiar din cadrul serviciilor sociale britanice. Autoritatile ar fi încalcat regulile lasând sa plece din tara o victima a sclaviei chiar în compania celui suspectat de abuz.

Potrivit tabloidelor britanice autoritatile londoneze ar fi glumit pe seama cazului, spunând ca plecarea celor doi de pe aeroportul Luton arata ca ”Brexitul functioneaza”.

Când a fost descoperita tânara, traficata de tatal vitreg, mirosea a excremente, dormea în gradina pe o saltea si era înfometata. Vecinii au povestit ca era obligata sa faca dusuri goala în curte.

Politia si Primaria sunt acuzate de incompetenta si luarea unor masuri gresite în acest caz.

Sursa: Daily Mail