Un baietel de 10 ani, din Statele Unite, si-a salvat fratele mai mic, de la inec. Imparte, ce-i drept, o mica parte din glorie si cu starul lui favorit, Dwayne "The Rock" Johnson.

Publicat:26.08.2017, 07:06Copilul povesteste ca a aplicat miscarile de resuscitare cu care personajul jucat de Johnson  si-a salvat fiica de la înec, într-o scena din filmul “San Andreas”.

Jacob este un baietel de 10 ani care a devenit erou în ochii familiei si ai actorului sau preferat, Dwayne Johnson. Fratele sau, în vârsta de 2 ani, a ajuns în piscina din curtea casei. Cum nu stia sa înoate, a început sa înghita apa si si-a pierdut cunostinta.

Fratele lui s-a repezit sa-l salveze. L-a scos din apa si a facut ce-a vazut în filmul sau preferat, “San Andreas”, în scena în care personajul, jucat de Dwayne, îsi salveaza fata de la înec, aplicându-i miscari de masaj cardiac.

Baiat: “Am stat o secunda si m-am gândit la film. Mi-am amintit ce a facut “The Rock” si am facut si eu acelasi lucru. Si am cotinuat pâna când am simtit ca inima îi bate din nou.”

Si astfel, i-a salvat viata. Dwayne Johnson a vazut povestea la televizor si, impresionat, a postat un mesaj pe Twitter. “Jacob OConnor, în vârsta de 10 ani, este un erou adevarat, ” spune actorul, care continua ″ O poveste extraordinara. Un baietel extraordinar.”

Dwayne nu s-a oprit aici: i-a trimis micului sau admirator un mesaj direct în care i-a spus ca este mândru de fapta lui.

Reporter: Dwayne Johnson, “The Rock”, spune ca esti un erou adevarat. Cine sunt eroii tai? Baiat: „Politistii si soldatii.”