Google+

S-a inspirat dintr-un film pentru a-si salva fratele. Ce a facut un baietel din SUA

Un baietel de 10 ani, din Statele Unite, si-a salvat fratele mai mic, de la inec. Imparte, ce-i drept, o mica parte din glorie si cu starul lui favorit, Dwayne “The Rock” Johnson.Copilul povesteşte că a aplicat mişcările de resuscitare cu care personajul jucat de Johnson  şi-a salvat fiica de la înec, într-o scenă din filmul “San Andreas”.

 

Jacob este un băieţel de 10 ani care a devenit erou în ochii familiei şi ai actorului sau preferat, Dwayne Johnson. Fratele sau, în vârstă de 2 ani, a ajuns în piscina din curtea casei. Cum nu ştia să înoate, a început să înghită apă şi şi-a pierdut cunoştinţa.

 

Fratele lui s-a repezit să-l salveze. L-a scos din apă şi a făcut ce-a văzut în filmul sau preferat, “San Andreas”, în scenă în care personajul, jucat de Dwayne, îşi salvează faţă de la înec, aplicându-i mişcări de masaj cardiac.

 

Băiat: “Am stat o secundă şi m-am gândit la film. Mi-am amintit ce a făcut “The Rock” şi am făcut şi eu acelaşi lucru. Şi am cotinuat până când am simţit că inima îi bate din nou.”

 

Şi astfel, i-a salvat viaţă. Dwayne Johnson a văzut povestea la televizor şi, impresionat, a postat un mesaj pe Twitter. “Jacob OConnor, în vârstă de 10 ani, este un erou adevărat, ” spune actorul, care continuă ″ O poveste extraordinară. Un băieţel extraordinar.”

 

Dwayne nu s-a oprit aici: i-a trimis micului său admirator un mesaj direct în care i-a spus că este mândru de fapta lui.

 

Reporter: Dwayne Johnson, “The Rock”, spune că eşti un erou adevărat. Cine sunt eroii tăi? Băiat: „Poliţiştii şi soldaţii.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn