Google+

Scandal in avion, din cauza unui sandvis cu bacon. Ce a patit un pensionar

Ronald James, un pensionar in varsta de 68 de ani, a primit amenda dupa ce a starnit un scandal in avion, din cauza unui sandwich cu bacon.



Bărbatul zbura de la Palma la Exter când însoţitoarele de zbor l-au servit cu o gustare. Acesta, însă, s-a înfuriat pentru că nu a primit mâncare caldă şi a stârnit un adevărat scandal. Mai întâi, el s-a ridicat furios şi i-a cerut stewardesei un sandwich cu bacon, după care a ciupit-o pe femeie cerând să îl vadă pe căpitan, scrie Daily Mail.

 

Incidentul a avut loc în luna aprilie, însă magistraţii au finalizat cazul abia în cursul săptămânii. Astfel, instanţa a stabilit ca el să fie amendat cu aproximativ 230 de euro.

 

Potrivit procuroarei Lyndsey Baker, echipajul i-a explicat bărbatului că nu poate discuta cu căpitanul „din motive de securitate.”

 

„A cerut să discute cu căpitanul. I s-a spus că nu poate intra în cabină, iar el a ţipat la ea. A ţipat şi a făcut gesturi ameninţătoare spre echipaj, după care a ciupit-o pe una dintre ele. Mai mult, a refuzat să se aşeze în timpul aterizării”, a spus procuroarea.

 

Scandalul a pornit din cauză că Ronald James îi promisese nepoatei sale un sandwich cu bacon, însă echipajul i-ar fi spus că s-au terminat.

 

„N-a existat mâncare caldă. Nu am luat micul dejun, nepoata mea voia ceva de mâncare şi i-am zis să aştepte până ajungem în avion. Însoţitoarea a venit foarte relaxată. Ne aşteptam să avem mâncare. S-a arătat dezintersată de situaţia noastră, iar în cele din urmă ne-a oferit nişte burgeri din vită, dar erau de o calitate inferioară. N-am vrut să îi cumpărăm, pentru că erau îngrozitori. Am spus: „îmi pare rău, nu sunt buni” şi am cerut să ni se returneze banii. Am atins-o pe spate doar să îi spun că burgerii n-au fost buni. I-a luat şi ne-a dat banii înapoi, dar n-a fost suficient. Ne-a ignorat pur şi simplu. Incidentul a durat unul sau două minute, nu m-am ridicat, aveam centura pusă. Voiam să îi spun căpitanului să menţioneze că nu se serveşte mâncare la bord, ca pasagerii să poată mânca în aeroport. N-am cerut să îl văd sau ceva”, s-a apărat omul.

 

Sursa: Daily Mail


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn