Google+

Scandal urias intr-un orasel german, din cauza unor romani. Ce s-a descoperit in casa

Scandal urias intr-o localitate germana aflata la granita cu Olanda, din cauza unor muncitori romani. Oamenii din localitatea liniştita au ajuns la limita disperarii si au depus plangeri la politie si consiliul local.Oamenii din micuţa localitate Hüthum, situată lângă frontiera cu Olanda, s-au plâns că într-o casă de pe strada Eltener 422 locuiesc foarte mulţi muncitori români, care tulbură liniştea întregii localităţi. În plus, strada este plină de gunoaiele împrăştiate de români, relatează RP-Online.

 

Mai mult, oamenii au fost ameninţaţi atunci când le-au atras atenţia.

 

Poliţiştii au descins la adresa respectivă şi au stabilit că în clădire au domiciliul înregistrat 8 români, dar, în fapt, locuiesc 31. Cei mai mulţi au locuri de muncă în Olanda.

 

”Nu mă deranjează să trăiască şi să muncească aici. Dar zilnic avem parte de hărţuiri, insulte şi ameninţări”, a spus Hauptstein M., un bărbat care locuieşte în cartier.

 

Oamenii spun că toată zona este plină de gunoaie, mucuri de ţigară, fum de la grătare, iar muzica este dată tare. În plus, românii ar consuma alcool frecvent şi sunt mereu puşi pe scandal.

 

Germanii sunt nemulţumiţi că, începând cu luna mai, au sesizat de mai multe ori autorităţile, dar nu s-a luat nicio măsură.

 

Acum, însă, poliţiştii au început să facă cercetări pentru evaziune fiscală, proprietarul clădirii fiind suspectat că ia bani de chirie de la toţi locatarii, nu doar de la cei cu forme legale de domiciliu.

 

”Proprietarul câştigă bani frumoşi în detrimentul cartierului”, spun oamenii. 

 

Sursa: rp-online.de


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn