Google+

Scene sangeroase intr-o familie din Romania, cu 4 copii. Sotia acuzata ca si-a ucis sotul baut

Scene sangeroase s-au derulat duminica seara intr-o localitate din judetul Vaslui.O femeie în vârstă de 49 de ani este bănuită că şi-a rănit soţul, pe care l-a lăsat să agonizeze până când a fost găsit de o rudă. Dar omul nu a mai putut fi salvat de medicii chemaţi de urgenţă.


Cei doi s-ar fi certat pentru că bărbatul ar fi venit acasă ameţit de aburii alcoolului. Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost găsit de o rudă, care a sunat imediat la 112 şi a anunţat că omul este rănit şi sângerează puternic. Însă medicii nu l-au mai putut salva. Au constatat decesul şi au alertat autorităţile.

 

În scurt timp, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Iar soţia, care ar fi recunoscut în faşa unei rude că l-ar fi atacat pe bărbat, nu s-a opus în momentul în care a fost dusă la audieri.

 

Rudă: “De mult zicea că îl omoară. E şi băiatul la mijloc. Se supără că bea şi el. Nu îi dădea voie să bea. Când veneam din sat, m-am întâlnit cu el, m-a luat în braţe, m -a pupat şi a venit acasă. Era oleacă băut. Câte bătăi a mâncat omul ăsta de la ea, nu are păr în cap. De ani de zile, nu de acuma.”

 

La aflarea cumplitei veşti, apropiaţii celor doi soţi şi-au aruncat vorbe grele şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

 

Sătenii spun că între cei doi ar mai fi izbucnit certuri de-a lungul timpului pentru că bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice.

 

Vecin: ”Între ei ceartă e de mult timp, nu e de azi, nu e de mâine. Soţia lui spunea că de mâna ei i se trage moartea. Nu se mai înţelegeau. Nu ştiu. Numai ceartă şi ceartă.”

 

Cei doi au împreună patru copii. În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn