Ramon Sosa, un antrenor de box in varsta de 50 de ani, a aflat de la un fost elev de-al lui ca sotia sa, Maria, a platit 1.500 de lire pentru ca sotul sau sa fie asasinat.

Publicat:09.11.2017, 09:39Drept urmare, barbatul a apelat la ajutorul autoritaţilor şi şi-a înscenat moartea, potrivit Daily Mail. El s-a lasat fotografiat, întins într-o groapa, fara tricou, cu urme de sânge pe faţa şi cu o ”împuşcatura” în tâmpla. Barbatul statea cu ochii închişi, astfel încât sa para cât mai veridic. Totul a fost însa aranjat chiar de el şi de un agent FBI în încercarea de a o condamna pe soţia sa.

”A fost îngrozitor sa ma prefac ca sunt mort”, marturiseşte Ramon.

Apoi, ”asasinul” care era de fapt un agent acoperit, i-a aratat fotografiile soţiei. Ea a fi început ”sa râda” atunci când a vazut pozele cu soţul pe care îl credea mort.

La scurt timp, femeia, în vârsta de 43 de ani, a fost reţinuta de autoritaţi, ea şi-a recunoscut fapta, de solicitare a unei crime, şi a fost condamnata la 20 de ani de închisoare.

Cei doi soţi au fost împreuna timp de opt ani pâna în 2015, când au început sa aiba probleme financiare.

”Când am cunoscut-o prima oara pe Maria, cu siguranţa nu ma aşteptam ca relaţia noastra sa se termine în acest fel”, spune barbatul.

Sursa: Daily Mail