PSG a avut nevoie de mai mult de 100 de minute pentru a marca impotriva unei echipe din a treia liga. Aseara, intr-un meci din Cupa Frantei de fotbal, parizienii au reusit sa deshida scorul abia in minutul 102, dupa care au mai inscris inca de doua ori, calificandu-se in sferturi.

Publicat:07.02.2019, 14:43


In optimile Cupei franceze de fotbal, Paris-Saint Germain s-a chinuit mai mult de o ora si jumatate sa marcheze in poarta lui Villefranche, o echipa din a treia liga. Dupa 90 de minute, tabela arata scorul de 0 la 0.

Conform regulamentului fazelor eliminatorii, au fost aplicate cele doua reprize suplimentare. Astfel, abia in minutul 102, Julian Draxler a reusit sa sparga gheata.

In minutul 113, tanarul atacant, Moussa Diaby a dublat avantajul parizienilor, marcand astfel al cincilea gol din cariera sa.Cu un minut inainte de fluierul final, Edinson Cavani, punea punct meciului, cu un gol in poarta goala.

Gratie acestei victorii, PSG avanseaza in sferturile Cupei franceze de fotbal, unde va da piept cu Nantes. Astfel, s-a sfarsit povestea frumoasa a celor de la Villefranche. Gruparea din Ron-Alpi se va intoarce la meciurile din liga a treia unde ocupa treapta a 13-a.