Un atac violent a avut loc intr-o scara de bloc din Alba Iulia. O tanara de 20 de ani a fost lovita din senin de un barbat de 33 de ani, care a talharit-o in fata liftului.

Publicat:20.11.2018, 09:52

Toata scena a fost filmata de camerele de supraveghere, asa ca politistii au reusit sa-l prinda si sa-l duca la audieri.

Grav este ca individul a mai fost condamnat pentru tentativa de viol si tâlharie, si a fost eliberat din penitenciar în urma cu doar doua luni.

Reporter: “De ce ai lovit-o? Ai asteptat sa ramâna singura?“


Recidivist: “Pe cine?” 


Reporter: “Pe fata.“


Recidivist: “Nu stiu nimic despre ce este vorba, nu stiu absolut nimic. A venit politia la mine acasa si am crezut ca sunt vagabonzi. Nu stiu nimic, nu am lovit pe absolut nimeni, am fost adus aici sa mi se aduca la cunoştinţa ce si cum.”

Atacul a avut loc într-o scara de bloc din oras. Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum individul intra odata cu fata si alte doua persoane în holul blocului si se îndreapta cu totii spre ascensor. Primii doi urca, în timp ce tânara ramâne sa astepte urmatorul lift.

Barbatul sta în spatele ei si, la un moment dat, când aceasta întoarce capul spre el, o loveste cu pumnul în faţa iar fata se prabuseste. Agresorul se repede asupra ei, apuca telefonul care cazuse pe podea si o cauta apoi prin buzunare. Pune mâna pe portofelul victimei si dispare. Este prins însa la scurt timp de politisti.

Cms. Luminita Prodan, purtator de cuvânt IPJ Alba: “Politistii au continuat investigatiile, au reconstituit traseul victimei din acea seara si în urma vizionarii imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere dintr-un bloc în Alba Iulia şi au constatat ca este vorba de o infractiune de tâlharie.

S-a reusit identificarea acestui barbat în vârsta de 33 de ani din Alba Iulia care este banuit de comiterea faptei. Este vorba de o persoana care a fost condamnata în trecut pentru tentativa de viol si tâlharie.”

Tânara de 20 de ani a ajuns la spital cu pierderi de memorie si a ramas internata pentru investigatii suplimentare.