Google+

Subiectul despre barbatul care fura pavaj din centrul capitalei, in presa straina. BBC: Moldoveni disperati din cauza "furtului secolului" - VIDEO

Subiectul despre barbatul care fura pavaj din centrul capitalei, in presa straina. BBC: Moldoveni disperati din cauza "furtului secolului" - VIDEO
Embed:

Moldova a ajuns din nou in atentia presei straine. Asta dupa ce un barbat a fost surprins cum fura bucati de bordura de pe bulevardul Stefan cel Mare din capitala.

 

Despre acest caz, BBC a scris ca este vorba despre un jaf stradal, doar ca nu unul obisnuit, cum ar fi spargerea unui magazin de bijuterii. Hotul a furat cateva pavele, chiar in centrul capitalei, sub luminele felinarelor, dar si sub ochii trecatorilor, mentioneaza jurnalistii straini. Imaginile au devenit virale pe internet si au adunat peste 350 de mii de vizualizari. Barbatul de 34 de ani a fost amendat cu 1200 de lei. 

 

--------------------------------Aceasta este o poveste despre un jaf stradal , dar nu despre ce v-ati putea imagina. Nu este vorba despre un jaf bancar sau despre spargerea unui magazin de bijuterii. Un barbat a fost surprins in timp ce fura mai multe bucati de pavaj de pe o strada din centrul capitalei.

 

Furtul a avut loc pe strada Stefan cel Mare din capitala tarii, Chisinau, sub luminile stradale si in fata pietonilor care circulau. In timp ce unii nu inteleg cum se poate intampla asa ceva, altii au gasit umor in aceasta situatie.

 

Subiectul a devenit viral, iar video a strans peste 350 de mii de vizualizari, noteaza British Broadcasting Corporation la sectiunea bloguri, subiecte populare pe facebook.


Un barbat a fost surprins in timp ce si-a parcat masina pe trotuar, in centrul capitalei, a deschis portbagajul masinii, a incarcat mai multe bucati de pavaj si s-a facut nevazut.

 

Potrivit politiei, hotul este un barbat de 34 de ani. Pentru isprava sa el a primit o amenda de 1200 de lei, de doua ori mai mare decat valorea pavelelor furate. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn