Google+

Romania: Suspecta crimei de la metrou, retinuta de politie. Ar fi incercat sa impinga si o alta fata - VIDEO

Caz infiorator petrecut marti seara, la metrou, in Bucuresti. O fata de 25 de ani a murit lovita de metrou in statia Dristor 1, iar informatiile anchetatorilor si imaginile surprinse de camerele de supraveghere indica faptul ca a fost impinsa.

 

Principala suspectă - în ceea ce are tot mai mult detaliile unei crime - este o femeie de 36 de ani, identificată în scurt timp de poliţişti. Individa a fost găsită în zona Unirii, Romania, la doi paşi de o altă staţie de metrou şi, dupa câteva ore de audieri, în această dimineaţă a fost reţinută.

Tot marţi seară, aceeaşi femeie ar fi încercat, se pare, să împingă o altă fată, în staţia Costin Georgian, dar cea vizată a reuşit să se ferească.

 

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Tânără de 25 de ani era în stop cardio-respirator şi cei de la SMURD nu au mai putut să o salveze. Imediat, în subteran au ajuns şi criminaliştii.

 

În scurt timp, s-a conturat scenariul cutremurător al unei crime. Martorii povestesc că o femeie ar fi împins-o pe fată, fără să existe însă înainte o discuţie sau vreun conflict între cele două.

 

 

Ar fi încercat să împingă în faţa metroului o altă femeie

 

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: “Are aproximativ 1,70 m înălţime, este de constituţie slabă şi are pomeţii proeminenţi, la momentul de interes era îmbrăcată într-o jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans de culoare bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eşarfă bleumarin care îi acoperea părul.”

 

 La scurt timp după miezul nopţii, femeia a fost găsită de poliţişti.

 

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: “Au găsit-o poliţiştii de la Transport Public, s-au luat după semnalmente, are 36 de ani.”

 

 Între timp, au ieşit la iveală şi alte amănunte şocante. Surse din cadrul anchetei spun că înainte de tragedie suspecta ar fi încercat să împingă o altă tânără de 20 de ani în staţia Costin Georgian. Însă aceasta fiind sportivă a reuşit să se mobilizeze s-a urcat în metrou şi a plecat. La scurt timp, femeia a venit în staţia Dristor 1, iar după incident a ieşit la suprafaţă şi s-a făcut nevăzută.

 

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: ”În jurul orelor 20:00 s-a prezentat la poliţie să prezinte acest eveniment. Avem indicii că este vorba despre aceeaşi persoană în cauză.”

 

 Nu se ştie deocamdată de ce suspecta a recurs la un astfel de gest şi sunt luate în calcul mai multe ipoteze.

 

Explicaţiile psihologilor

 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: “Trebuie să se facă de poliţie legătura între victime. Să vadă dacă se cunosc, ce relaţii sunt şi s-ar putea explica o răzbunare, ceva. Posibilitatea de a fi o bolnavă suferindă, dezechilibrata psihic, alegerea victimelor la întâmplare, imprevizibilitatea comportamentului, o poate face să fie o individă cu un comportament periculos printre noi.”

 

 Poliţiştii îi sfătuiesc pe călători să nu se apropie de marginea peronului în staţia de metrou şi să fie în permanenţă atenţi la persoanele din jur.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn