Google+

Trump sustine ca Putin ar putea fi in spatele unor cazuri de asasinate. Afirmatiile facute - VIDEO

Donald Trump spune ca, “probabil”, Vladimir Putin “este implicat in cazuri de asasinate si otraviri”, in strainatate, dar pe el nu-l preocupa prea mult. Pentru ca, afirma presedintele american, “nu se intampla in tara noastra”.Trump şi-a exprimat această părere într-un amplu interviu la prestigioasa emisiune “60 minutes”, de la televiziunea CBS, în care a mai vorbit despre relaţiile cu Rusia, Coreea de Nord şi China, problema încălzirii globale, dar şi despre cabinetul său.


După demisia surpriză a ambasadoarei la ONU, presa americană l-a aşezat în fruntea listei cu cei care ar putea părăsi administraţia pe şeful Pentagonului, James Mattis, care nu ar avea o relaţie grozavă cu preşedintele.

 

Trump a dat apă la moară zvonurilor.

 

Cred că, într-o anumită măsură, e un democrat, dacă vreţi să vă spun adevărul. Generalul Mattis e un tip bun, ne înţelegem bine, ar putea să plece la un moment dat. Oamenii pleacă. Aşa e la Washington”, a susţinut acesta.

 

După prăpădul pe care l-a făcut uraganul Michael, în Florida, Trump a fost întrebat dacă mai crede că schimbările climatice sunt o farsă.

 

Cred că ceva se întâmplă. Ceva se schimbă, dar schimbările se vor inversa din nou. Nu cred că este o farsă, cred că s-a schimbat ceva. Dar nu cred că omul este de vină. Iată ce voi spune: Nu vreau să arunc mii şi mii de miliarde de dolari. Nu vreau să pierd milioane şi milioane de locuri de muncă. Nu vreau să fiu dezavantajat”, a susţinut Trump.

 

Totuşi oamenii de ştiinţă repetă că schimbările climatice au efecte dezastruase, a insistat realizatoarea tv.

 

Ar trebui să-mi spuneţi care sunt acei savanţi, pentru că ei au o agendă politică bine stabilită”, a subliniat Trump.

 

China e o mare problemă, a dat de veste preşedintele american. Dar are în continuare mare încredere în dictatorul de la Phenian, Kim Jong Un.

 

Fie ce-o fi. Dar eu chiar mă înţeleg bine cu el. Simt o energie bună, noi doi avem o chimie bună. Amintiţi-vă ce ameninţări oribile au fost făcute. Iar acum, nu mai există ameninţări. Nu mai sunt ameninţări”, a spus Trump.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn