Google+

Ultima imagine cu tinerele care au murit in avionul prabusit, dupa petrecerea burlacitelor

Fiica unui prosper om de afaceri turc, cele sapte prietene si trei membri ai echipajului au murit duminica, dupa ce un avion privat s-a prabusit in Iran.

 

Avionul se întorcea în Turcia dinspre Dubai, unde Mina Basaran, 28 de ani, a organizat petrecerea burlăciţelor, ea urmând să se căsătorească în scurt timp, relatează thenational.ae.

 

Avionul în care se aflau fetele aparţinea Basaran Holding, companie ce îi aparţine lui Huseyin Başaran, tatăl Minei. Acesta a deţinut şi o echipă de fotbal, iar în ultimii ani avea afaceri profitabile în finanţe, construcţii, turism, aviaţie sau energie.

 

Potrivit aceleiaşi surse, tânăra făcea parte din consiliul de administraţie al companiei tatălui şi se pregătea să conducă afacerile.

 

Mina Basaran s-a logodit în octombrie cu Murat Gezer, de asemenea, om de afaceri, iar nunta urma să aibă loc pe 14 aprilie.

 

Mina Başaran a avut petrecerea burlăciţelor alături de şapte prietene, la Dubai, unde au asistat la un concert al artistei Rita Ora. Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Başaran apărea alături de celelalte şapte prietene, la un hotel din Dubai.

 

Tânăra terminase Facultatea de Administrarea Afacerilor, în Turcia, şi a urmat un master în Londra. Ea apăruse, de asemenea, în reviste de modă, precum Vogue Turcia.

 

 

 

Sursa: thenational.ae


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn