Google+

Un barbat din Irlanda si-a comandat pizza cu cardul vecinei moarte, timp de 2 ani. Cati bani a cheltuit

Un barbat din Irlanda de Nord risca sa ajunga la inchisoare, dupa ce cheltuit 7.900 de dolari de pe cardul unei vecine care murise, ca sa isi cumpere zilnic pizza.

 

Robert Sharkey din ţinutul Down, a fost acuzat pentru 11 infracţiuni, după ce autorităţile au descoperit în septembrie că i-a furat cardul vecinei sale care murise, în loc să anunţe autorităţile că femeia nu mai este în viaţă. 

 

Victima, Marie Conlon, locuia în apartamentul de deasupra celui al bărbatului şi era „o persoană extrem de discretă.” Ea nu prea ţinea legătura cu familia. Bărbatul i-a pătruns în apartament după ce a observat că nu îşi mai ridicase facturile, în octombrie 2015, informează Newsweek.

 

Potrivit instanţei, când a văzut că femeia murise, lui Roert Sharkey i-a fost teamă să sune la poliţie. În schimb, el i-a furat din geantă 66 de dolari. După aceea, a început să-i folosească şi cardul.

 

Astfel, timp de doi ani tânărul de 24 de ani şi-a comandat câte o pizza şi două doze de suc, cheltuind în total 7.900 de dolari.

 

Cu excepţia acestuia, nimeni nu a ştiut că femeia a murit. Astfel, în toată această perioadă bărbatul a trăit din pensia femeii. Pe lângă masa zilnică, Sharkey a folosit banii şi pentru a-şi plăti telefonul mobil.

 

În total, a cheltuit în jur de 15.400 de dolari, însă a avut grijă ca în tot acest timp să îi plătească întreţinerea şi facturile femeii decedate, ca să nu se descopere că murise.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn