Google+

Un barbat din Marea Britanie si-a mintit sotia ani la rand ca sufera de leucemie. Cum a iesit totul la iveala

Un barbat din Marea Britanie a primit o pedeapsa cu suspendare, dupa ce si-a mintit partenera de viata ani la rand ca sufera de leucemie si i-a cerut bani pentru un tratament in SUA.Lucy Witchard povesteşte că fostul ei soţ, David Carroll, în vârstă de 35 de ani, i-a spus încă de când s-au cunoscut, în 2006, că suferă de leucemie. Cei doi s-au căsătorit în 2011, apoi au divorţat.

 

Femeia susţine că în 2015 a luat o sumă de bani, respectiv 2000 de lire sterline, chiar de la mama ei, pentru ca bărbatul să plece în SUA pentru tratament, acesta avertizând că boala este într-o fază terminală, scrie BBC.

 

Lucy povesteşte că suspiciunile cu privire la veridicitatea bolii lui au apărut în timp ce el se afla în SUA, pentru că bărbatul părea să se bucure mai degrabă de o vacanţă, decât de un tratament pentru cancer.

 

Femeia l-a confruntat la întoarcere, dar el a susţinut sus şi tare că suferă de această boală gravă. ”I-a cerut unui coleg de muncă să mă sune şi să se prefacă a fi medicul său pentru a mă convinge”, povesteşte Lucy.

 

"Am ştiut după acel telefon că minte”, a continuat femeia. Ulterior, bărbatul a recunoscut tot. ”Am fost extrem de rănită şi nervoasă. Mi-a irosit atâta timp din viaţă”, spune Lucy.

 

Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare săptămâna trecută pentru înşelătorie.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn