Google+

Un barbat impreuna cu tatal sau au reusit ca prin minune sa evadeze dintr-un parc inabusit de flacari, in statul american Montana - VIDEO

Un barbat impreuna cu tatal sau au reusit ca prin minune sa evadeze dintr-un parc inabusit de flacari, in statul american Montana - VIDEO
Embed:

Un barbat impreuna cu tatal sau au reusit ca prin minune sa evadeze dintr-un parc inabusit de flacari. Acestia erau in apropierea incendiilor ce se raspandesc deja de 9 zile in statul american Montana. Camera de bord a inregistrat momentele cand acestia treceau cu masina prin foc si para.

 

“- Incet, incet, pur si simplu mergi mai incet! - Tata, masina se incalzeste si va exploda! Doamne, ajuta-ne.”

 

 Imaginile au fost filmate intr-o comunitate situata in Parcul National Glacier din statul Montana, unde noua zile in urma au pornit un incendiu puternic nimicind pana acum o suprafata imensa.

 

O multime de oameni au fost evacuati iar printre cei nevoiti sa fuga era si Justin Bilton impreuna cu tatal sau in varsta de 70 de ani. Barbatul spune ca ei au ramas blocati fiind inconjurati de flacari. Neavand de ales au pornit pe un drum inconjurat de foc doar pentru a-si salva viata. 

 

“Stati, Stai. Trebuie sa coboram aici. ”

 

 Cei doi au reusit sa parcurga o distanta mare pana in momentul cand drumul s-a dovedit a fi blocat. Atunci ei au decis sa plece lasandu-si autovehicolul printre arbori iar ulterior au fost salvati de doi angajati ai parcului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn