Un tanar care se prezinta a fi calator in timp sustine ca a calatorit in viitor si a facut publice imagini cu orasul Las Vegas din anul 2120.

Publicat:30.10.2018, 12:36Noah a devenit cunoscut în întreaga lume la începutul acestui ani, dupa ce a trecut testele unui detector de minciuni atunci când a vorbit despre escapadele sale în timp.


Tânarul s-a întors cu un nou clip, în care susţine ca tocmai s-a întors dintr-o ”misiune nereuşita” şi ca-şi doreşte sa ”raspândeasca adevarul” despre realitatea care sta în spatele calatoriilor în timp.


Noah susţine ca a facut doua opriri, una în 2060 şi o alta oprire în anul 2120, unde a filmat un material pentru o misiune secreta. La finalul clipului, acesta a scos telefonul şi a aratat imagini din viitor, respectiv anul 2120, din Las Vegas.


”Aceşti nori roşii reprezinta încalzirea globala. Va avea un impact puternic în viitor, o puteţi vedea peste tot. Îmi amintesc ca era extrem de cald, dar sunt sigur ca oamenii vor lucra în privinţa asta pe viitor”, spune Noah, în timp ce prezinta imaginile.

Mulţi utilizatori, însa, l-au acuzat ca ar minţi, deoarece în clip apar oameni care folosesc telefoane mobile, oamenii susţinând ca, cel mai probabil, acestea vor disparea în viitor.

Sursa: indy100.com