Jonghyun, membru al uneia dintre cele mai populare trupe pop din Coreea de Sud, Shinee, s-a sinucis la varsta de 28 de ani, informeaza BBC News.

Publicat:19.12.2017, 05:58Jonghyun, pe numele sau real Kim Jong-hyun, era unul dintre cei cinci membri ai trupei pop Shinee, care a avut numeroase hituri în Coreea de Sud.

The Korean Herald scrie ca artistul a fost gasit inconstient într-un apartament închiriat în Seul. Sora cântaretului a sunat la serviciile de urgenta, iar artistul a fost transportat la spital, unde a si murit.

Reprezentantii politiei au declarat pentru filiala sud-coreeana a BBC ca investigheaza o posibila sinucidere. Publicatia britanica Daily Mail scrie ca artistul s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

De asemenea, acesta i-ar fi trimis un ultim mesaj surorii sale, în care îi spunea: ”A fost prea greu. Spune-le tuturor ca mi-a fost greu. Ä‚sta e ultimul meu mesaj”.

Jonghyun si-a câstigat celebritatea cu trupa din care a facut parte, în 2008, grupul devenind foarte popular si în Japonia. În 2015 a debutat cu succes ca artist solo.

Sursa: BBC