Un barbat a fost prins intr-un parc din Drochia cum taie ilegal copaci si ii incarca intr-un camion. Faptasul a spus ca a incercat in felul acesta sa faca un ban ca sa-si intretina familia. Explicatia, insa, nu l-a salvat, iar acum el urmeaza sa fie amendat.

Publicat:20.03.2019, 16:11


Barbatul a fost vazut de cativa angajati ai  primariei din Drochia, care tocmai se aflau in parc ca sa urmareasca cum decurg lucrarile de curatare a arborilor. Functionarii au observat ca printre angajati este un strain, care defrisa copaci, asa ca au incercat sa afle cine este el. 

Nina CERETEU, PRIMARUL ORASULUI DROCHIA: M-am apropiat si am intrebat daca are acte care ii permit sa taie copaci, mi-a raspuns vulgar. „ 

La cererea primarului din Drochia, in parc a ajuns un echipaj de politie. Barbatul inca se afla acolo, asa ca a fost luat la intrebari de oamenii legii.

Faptasul a spus ca a taiat copacii, pentru ca sa vanda lemnele si sa faca un ban, ca sa-si intretina familia. Autoritatile din Drochia sustin ca, in aceasta perioada, numarul celor care defriseaza ilegal arbori a crescut simtitor.

In functie de cati arbori a reusit sa taie, barbatul urmeaza sa fie amendat cu pana la 1500 de lei.