Situatie neobisnuita intr-o localitate de langa Bologna unde un italian a fost practic alungat din propria casa de o familie de romani.

Publicat:07.12.2018, 09:55

Juri Malini, un barbat de 41 de ani din localitatea Anzola, în apropiere de Bologna, a ajuns sa locuiasca în garaj de 10 metri patrati, neîncalzit, dupa ce louinta lui a fost ocupata abuziv de o familie din România care refuza sa paraseasca casa. Totul a început dupa ce în italianul a plecat sa munceasca în alta tara si a decis sa îsi închirieze apartamentul recent cumparat primariei din Bologna, care l-a utilizat pentru gazduirea migrantilor, scrie Il Giornale.

Municipalitatea a mutat în imobil o familie de români care, spune Malini, au stricat tot ce nu au putut fura. El estimeaza pagubele la circa 36.000 de euro. Nu au platit nici chiria si si nici utilitatile, care au fost acoperite, în final, de primarie.

În final, pe 12 iulie, omul trebuia sa-si recapete locuinta, dar între timp alti români, rude, se pare, ale celor dinainte, au intrat prin efractie în cladire si au schimbat încuietorile.

Italianul nu mai reuseste acum sa îsi recupereze locuinta si doarme în garaj de aproape 7 luni, iar autoritatile nu îl ajuta deoarece înca nu exista o decizie a justitiei în acest sens. În plus, anchetatorii sustin ca omul a depus târziu plângerea - italianul explicând însa ca nu era în tara. Mai mult, pâna la clarificarea situatiei,  primaria Bologna continua sa le plateasca românilor chiria.

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!  

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.