Un jurnalist de la Financial Times a avut parte de o moarte violenta, dupa ce a fost atacat de un crocodil.

Publicat:15.09.2017, 08:38Paul McClean, în vârsta de 24 de ani, se afla în vacanţa alaturi de mai mulţi prieteni ai sai, în Sri Lanka.

Se pare ca barbatul a încercat sa se spele pe mâini într-un râu, atunci când a fost atacat de un crocodil, noteaza The Telegraph.

Reptila l-a prins chiar în momentul în care tânarul a bagat mâinile în apa. Zona unde s-a întâmplat incidentul este cunoscuta sub denumirea de Crocodile Rock şi este situata la numai câteva minute de o plaja populara de surf.

“Un pescar din zona a marturisit ca un barbat a fost târât într-un râu de un crocodil. Pescarul se afla pe partea opusa a râului şi în aval de locul incidentului. Poliţia a fost chemata imediat. Credem ca a fost un barbat britanic în vârsta de 25 de ani, numit de Paul McClean, care era în vacanţa în Sri Lanka cu un grup de prieteni”, a declarat Fawar Lafeer, patronul unei şcoli de surf, noteaza The Telegraph. 

“Echipele de cautare şi salvare locale lucreaza alaturi de poliţie şi Ambasada Britanica în încercarea de a localiza corpul omului.  Ei nu pot face nimic pentru ca râul este tulbure. Au trimis Marina, Armata şi grupul de lucru, dar ma îndoiesc ca vor gasi cadavrul. Crocodilii iau cadavrele de-a lungul râului şi le ascund în noroi,” a adaugat Lafeer.


Sursa: The Telegraph