Google+

Un jurnalist de la Financial Times a fost ucis de un crocodil. Cum s-a intamplat totul

Un jurnalist de la Financial Times a avut parte de o moarte violenta, dupa ce a fost atacat de un crocodil.Paul McClean, în vârstă de 24 de ani, se afla în vacanţă alături de mai mulţi prieteni ai săi, în Sri Lanka.

 

Se pare că bărbatul a încercat să se spele pe mâini într-un râu, atunci când a fost atacat de un crocodil, notează The Telegraph.

 

Reptila l-a prins chiar în momentul în care tânărul a băgat mâinile în apă. Zona unde s-a întâmplat incidentul este cunoscută sub denumirea de Crocodile Rock şi este situată la numai câteva minute de o plajă populară de surf.

 

“Un pescar din zonă a mărturisit că un bărbat a fost târât într-un râu de un crocodil. Pescarul se afla pe partea opusă a râului şi în aval de locul incidentului. Poliţia a fost chemată imediat. Credem că a fost un bărbat britanic în vârstă de 25 de ani, numit de Paul McClean, care era în vacanţă în Sri Lanka cu un grup de prieteni”, a declarat Fawar Lafeer, patronul unei şcoli de surf, notează The Telegraph. 

 

“Echipele de căutare şi salvare locale lucrează alături de poliţie şi Ambasada Britanică în încercarea de a localiza corpul omului.  Ei nu pot face nimic pentru că râul este tulbure. Au trimis Marina, Armata şi grupul de lucru, dar mă îndoiesc că vor găsi cadavrul. Crocodilii iau cadavrele de-a lungul râului şi le ascund în noroi,” a adăugat Lafeer.


Sursa: The Telegraph


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn