Google+

Un milionar brazilian si familia sa au murit dupa ce avionul lor s-a prabusit langa Sao Paulo. Cine a fost Roger Agnelli

Sapte persoane au murit si una a fost ranita in urma prabusirii unui avion privat apartinand omului de afaceri Roger Agnelli, fost director executiv al companiei de exploatare a minereului de fier Vale, in apropierea metropolei braziliene Sao Paulo.

 

Avionul s-a lovit de o cladire cu trei etaje din suburbia Casa Verde, din nordul Sao Paulo, dupa ce a parcurs circa 300 de metri de la decolarea de pe aeroportul Campo de Marte.

 

Toate persoanele aflate la bord - Roger Agnelli, familia sa si pilotul - au murit in acest accident, potrivit presei braziliene.

 

Potrivit surselor locale, la bordul avionului se aflau Roger Agnelli, 57 de ani, sotia lui, Andreia, cei doi copii - fiul João, fiica Anna Carolina, si sotii acestora, dar si pilotul. Toti mergeau la o nunta.

 

In momentul accidentului, inregistrat la ora locala 15:30, vremea era buna.

 

O femeie din imobilul de care s-a izbit avionul a fost ranita.

 

Cauza caderii avionului ramane deocamdata neclara.

avion Roger Agnelli avion Roger Agnelli

Potrivit Registrului Aviatic Civil din Brazilia, avionul era proprietatea omului de afaceri.

 

Roger Agnelli a fost unul dintre cei mai cunoascuti oameni de afaceri din Brazilia. Compania pe care a condus-o timp de un deceniu a devenit cel mai mare exportator din tara.

 

Intr-un top al celor mai eficienti directori executivi din lume intocmit in 2013 de Harvard Business Review, Agnelli se afla pe locul patru, dupa Steve Jobs de la Apple, Jeff Bezos - Amazon.com Inc' si Yun Jong-Yong de la Samsung.

 

Roger Agnelli

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn