Modelul din California Katarina Zarutskie era in vacanta cu iubitul ei si familia acestuia, in Bahamas, cand a fost atacata de rechini in timp ce poza in apa.

Publicat:12.07.2018, 05:14

„Din câte stiu eu, rechinii-infirmieri sunt destul de inofensivi. Am vazut multe persoane care au postat fotografiic cu ei pe Instagram”, a spus tânara de 19 ani din Miami, pentru BBC News.

Tânara a descoperit o oferta locala prin care putea interactiona cu acesti rechini, astfel ca a ignorat îngrijorarile familiei iubitului, care i-au spus ca este riscant. Dupa câteva minute de facut poze, un rezident local a încurajat-o sa pozeze „plutind în apa”.

„Oamenii au început sa faca poze în timp ce stateam pe spate, când am fost trasa sub apa”, a spus Katarina.

Modelul a stat câteva secunde bune sub apa, înainte sa reuseasca sa se elibereze. Într-una dintre fotografii, facuta chiar de iubitul tinerei, se vede cum aceasta îsi tine mâna ranita la suprafata apei, încercând sa se asigure ca sângele ei nu va ajunge în apa.

„În astfel de momente, ai atât de multa adrenalina încât stii ca trebuie sa iesi din respectiva situatie, însa eu am ramas calma. Cred ca daca cineva ar fi tipat sau s-ar fi zbatut în apa, situatia ar fi fost putin diferita”, a mai spus Katarina Zarutskie.

În urma acestui incident, ea a ramas cu o rana destul de mare la nivelul unei mâini.

„Nu ma tem de ocean. Îl iubesc si îl respect si mai mult. Rechinul n-a vrut sa faca asta, este un animal salbatic si cred ca oricine înoata cu rechinii trebuie sa realizeze daca este o situatie incontrolabila”, a mai spus femeia.