Google+

Un nou atac cu o arma alba, la Viena. Un austriac a incercat sa injunghie un soldat aflat in fata resedintei ambasadorului iranian - VIDEO

Un nou atac cu o arma alba, la Viena. Un austriac a incercat sa injunghie un soldat aflat in fata resedintei ambasadorului iranian - VIDEO
Embed:

Un nou atac cu o arma alba a avut loc aseara la Viena, al treilea in mai putin de o saptamana. Un austriac in varsta de 26 de ani a incercat sa injunghie un soldat aflat in fata resedintei ambasadorului iranian. Militarul a ripostat si a folosit arma din dotare, impuscandu-l mortal pe agresor.


Incidentul s-a petrecut aproape de miezul noptii intr-un cartier rezidential din capitala Austriei. Soldatul care a fost atacat se afla la datorie, cand individul care avea un cutit in mana s-a napustit asupra lui. Agresorul a ranit victima la un brat. Pentru a se apara, militarul a scos arma din dotare si l-a impuscat mortal pe agresor.

 

Harald SOROS, PURTATOR DE CUVANT AL POLITIEI DIN VIENA: “Conform informatiilor, atacatorul s-a apropiat de soldat si fara ca sa-i spuna nimic, l-a atacat cu un cutit. Militarul a incercat sa se apere cu un spray cu piper, insa acest lucru nu a functionat. A urmat o incaierare, iar soldatul a fost ranit la o mana. Ulterior el a scos arma de foc, a impuscat de 4 ori si l-a ucis.”

 

 Oamenii legii spun ca militarul a actionat conform protocolului, astfel, acestuia nu i-au fost aduse invinuiri. El a fost internat la spital. Pana in acest moment nu se cunosc motivele atacului, insa autoritatile au decis sa sporeasca securitatea la toate reprezentantele diplomatice din Viena. Doua incidente similare au avut loc saptamana trecuta, tot la Viena, cand un individ de origine afgana, a ranit grav 4 persoane. El a fost retinut.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn