Google+

Un parasutist roman a murit in Alpi chiar sub ochii prietenilor sai: “A avut un nod” - FOTO/VIDEO

Un parasutist roman a murit in Alpi chiar sub ochii prietenilor sai: “A avut un nod” - FOTO/VIDEO
Embed:

Un parasutist roman in varsta de 40 de ani si-a pierdut viata in mod tragic, in Muntii Alpi din Italia, in urma unui salt esuat.Cauza nefericitului incident ar fi fost, spun apropiaţii, paraşuta bărbatului, care nu s-a deschis deloc în timpul saltului, făcând ca acesta să se prăbuşească de la o înălţime de câteva sute de metri.


Întâmplarea s-a petrecut chiar sub ochii celor trei prieteni ai săi, tot români, cu care împărtăşea aceeaşi pasiune.

Tragică întâmplare s-a petrecut în provincia Trentino, din nordul Italiei, acolo unde paraşutistul de 40 de ani a mers împreună cu alţi trei români. Plănuiau să sară cu paraşuta de pe Vârful Becco dell’Aquila, însă nimeni nu ştia că pentru Rudolf Ivan - Rudi, aşa cum îi spuneau prietenii, acesta avea să fie ultimul salt.

 

Cristi Grigore, prieten: “El făcea basejump şi a decolat, a sărit de pe stâncă, şi nu i s-a mai deschis, paraşuta, a avut un nod. A fost ceva total neprevăzut, el era profesionist şi pur şi simplu foarte atent.”

 

Bărbatul a căzut în gol de la o înălţime de câteva sute de metri, sub privirile îngrozite ale prietenilor. Câţiva martori au dat alarma, iar la faţa locului au intervenit salvamontiştii italieni, dar şi medicii. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar.

 

Apropiaţii îşi amintesc acum cu admiraţie de pasiunea sa de a zbura. 

Valeriu Mihăilescu, prieten: “Instructor expert, zbura la dublu cu alţi prieteni sau cu începători, ca să-i instruiască. Strângea bani de unde muncea şi pleca pe afară unde să facă zboruri, salturi din avion...”

Potrivit presei italiene, locul în care s-a prăbuşit Rudi este cunoscut în lumea iubitorilor de salturi cu paraşuta şi a fost, de-a lungul anilor, scena şi a altor accidente fatale.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn