Google+

Un roman de 19 ani, gasit carbonizat dupa un accident urmat de explozie, in Italia. Descoperirea facută in masina lui

Un roman de 19 ani a murit intr-un accident violent, in Italia, dupa impactul dintre o furgoneta si un camion. In accident a murit si un tanar italian, de 26 de ani.

 

Impactul a fost urmat de o explozie puternică şi de incendiu. Trupurile celor doi au fost descoperite carbonizate în cabina furgonetei, relatează Corriere della Sera.

 

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 7:00, pe autostrada A4 din Italia,în apropiere de Veneţia. Furgoneta ce aparţine unei firme de construcţii din Brescia se îndrepta spre Padova, pentru lucrări. În interiorul acesteia se aflau câteva butelii de acetilenă.

 

În cabina furgonetei se aflau fiul proprietarului firmei, de 26 de ani şi românul de 19 ani, angajat la firmă.

 

Şoferul furgonetei a pierdut controlul şi a lovit puternic un camion care transporta cartoane. Imediat după impact, furgoneta a luat foc, iar în scurt timp buteliile de acetilenă au explodat. Focul s-a extins apoi şi la camion, care a ars în întregime, la fel ca furgoneta.

 

Intervenţia pompierilor a fost promptă, incendiul a fost stins, dar pentru românul de 19 ani, Alex V., şi italianul de 26 de ani, Alessandro B., nu s-a mai putut face nimic. Trupurile celor doi au fost găsite carbonizate în furgonetă.

 

Alex V. se afla în Italia de 15 ani şi era angajat al firmei de construcţii, unde lucrează şi tatăl său.

 

Sursa: Corriere della Serra


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn