Google+

Un tanar din Siberia i-a pregatit un cadou inedit iubitei sale si a devenit un erou in ochii ei. Filmuletul a devenit viral pe internet - VIDEO

Un tanar din Siberia i-a pregatit un cadou inedit iubitei sale si a devenit un erou in ochii ei. Filmuletul a devenit viral pe internet - VIDEO
Embed:

Daca vreti sa va surprindeti a doua jumatate si nu stiti cum sa o faceti, atunci puteti urma exemplul unui tanar din Siberia, care a pregatit un cadou inedit pentru iubita sa. Astfel, a devenit un erou in ochii tinerei, dar si vedeta pe internet.

 

”Incepe dimineata.” 

 

Dragostea te impinge sa faci lucruri trasnite, este increzut un tanar din Siberia. A urcat la volanul unei camionete si a mers la blocul unde sta iubita sa. Pana  aici nimic deosebit. Insa, acolo, vehiculul, la volanul caruia se afla tanarul, a fost ridicat in aer cu o macara, el a batut la geamul iubitei sale, care locuieste la etajul 5 si i-a daruit, fireste, un buchet de flori. Reactia tinerei nu a intarziat sa apara. 

 

Doar tu ai putut inventa asa ceva. 

 

Tanara a recunoscut ca acesta a fost cel mai ciudat cadou pe care l-a primit vreodata de ziua ei de nastere. Chiar si asa, a ramas multumita, mai ales ca impreuna cu iubitul sau, autorul ideii, a ajuns in atentia jurnalistilor locali. Surpriza, insa, nu a durat mult timp, intrucat acolo a ajuns politia.

 

Oamenii legii au fost chemati de cativa vecini, care s-au plans ca s-au speriat cand au vazut prin geam camioneta suspendat in aer.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn