Google+

Uraganul Nate a lovit sudul SUA. Ploaia puternica a inundat mai multe strazi, iar 25 de oameni si-au pierdut viata - VIDEO

Uraganul Nate a lovit sudul SUA. Ploaia puternica a inundat mai multe strazi, iar 25 de oameni si-au pierdut viata - VIDEO
Embed:

Uraganul Nate a lovit sudul Statelor Unite. Dupa zile intregi in care a plouat fara intrerupere, strazile din numeroase localitati au fost inundate. Subsolurile si primele etaje ale cladirilor s-au umplut de apa. 25 de oameni si-au pierdut viata.


Imaginile au fost surprinse intr-un oras din Mississippi. Parcarea acestei cladiri s-a transformat intr-un adevarat rau, iar apa a depasit un metru. Soferii care si-au lasat aici masinile, spun ca nu le ramane decat sa astepte ca suvoaiele sa treaca. 

 

Uraganul Nate a lovit coasta sudica a Statelor Unite si pana acum a facut 25 de victime. A fost afectat si statul Louisiana, unde rafalele puternice de vant au batut cu o intensitate de pana la 130 de kilometri pe ora, maturand tot in calea lor. Locuitorii orasului New Orleans au fost avertizati sa stea in locuinte si sa-si faca rezerve. Asa ca, in unele magazine rafturile au ramas practic goale. 

 

“Am luat niste apa si popcorn.”

 

 Au fost inundate strazile si in Alabama. Uraganul Nate a lovit coasta sudica a Statelor Unite, dupa ce s-a intensificat deasupra Golfului Mexic. Acolo au fost  surprinse tornade deasupra apelor. In 4 state americane a fost declarata stare de urgenta. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn