La 5 ani distanta de la difuzarea ultimului episod, Breaking Bad s-ar putea intoarce pe ecrane sub forma unui film.

Publicat:07.11.2018, 12:25


Potrivit The Independent, care citeaza Variety, creatorul seriei televizate care a avut un succes international, Vince Gilligan, lucreaza la acest proiect care va avea legaturi cu seria originala Breaking Bad.


Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii despre acest film, însa va avea o durata de aproximativ 2 ore. Iar sinopsis-ul, publicat în The Albuquerque Journal, spune ca filmul ”va urmari evadarea unui barbat care a fost rapit si aventura sa pentru libertate”.


Nu se stie daca acest film - despre care zvonurile spun ca s-ar putea numi Greenbriar - va fi difuzat în salile de cinema sau direct pe TV de catre serviciile de streaming, însa productia este programata sa înceapa în aceasta luna si sa dureze pâna în februarie 2019.

Serialul “Breaking Bad” (“Pe cai gresite”), care l-a avut protagonist pe Brian Cranston (care l-a interpretat pe Walter White) a câstigat numeroase premii de-a lungul anilor.

Un alt serial care se transforma într-un film este Deadwood, care a început productia în aceasta saptamâna împreuna cu 12 dintre actorii care au jucat în seria originala de la HBO.

Sursa: The Independent