Google+

Vestul Europei se topeste! De 105 ani, in Marea Britanie nu a mai fost atat de cald intr-o zi de septembrie. Temperaturile inregistrate - VIDEO

Vestul Europei se topeste! De 105 ani, in Marea Britanie nu a mai fost atat de cald intr-o zi de septembrie. Temperaturile inregistrate - VIDEO
Embed:

Locuitorii din vestul Europei se bucura de temperaturi de vara. In Marea Britanie au fost ieri 34,4 grade Celsius, cea mai mare temperatura inregistrata intr-o zi de septembrie din 1911. Si in Belgia vara nu se lasa dusa.

 

Vremea neobisnuit de calda i-a scos pe oameni in parcuri si la piscine. Altii au ales sa faca plaja si sa mai prinda din soarele puternic.

 

”Îmi place. Aşa temperaturi ridicate nu am avut nici vara. Când este aşa în septembrie este şi mai plăcut.”

 

In unele regiuni, mercurul a urcat in termometre pana la 34,4 grade Celsius. Asa temperaturi nu s-au mai inregistrat de 105 ani in Marea Britanie.

 

”Este fantastic pentru luna septembrie. Este uimitor.”

 

”Este încă foarte cald.”

 

Totusi, specialistii au avertizat ca temperaturile ridicate pot provoca probleme de sanatate celor sensibili la caldura cum ar fi batranii sau copiii. A fost neobisnuit de cald si in Belgia, unde mercurul a urcat pana la 32 de grade Celsius. Pentru a face fata temperaturilor inalte, localnicii isi petrec timpul liber langa fantanile arteziene sau la piscina. Meteorologii spun ca temperaturile in tarile din vestul Europei sunt cu circa 10 grade mai mari decat ar fi normal pentru luna septembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn