Google+

Violente in Bruxelles dupa calificarea Marocului la CM-2018. Suporterii au incendiat masini si au distrus vitrine - VIDEO

Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicati in incidente la Bruxelles, sambata seara, la cateva minute dupa calificarea Marocului la Cupa Mondiala din Rusia, a anuntat politia belgiana, citata de dhnet.be.În capitala Belgiei, s-au produs incidente între suporteri şi forţele de ordine, care au intervenit cu tunuri de apă.


Cel puţin o maşină a fost incendiată, mai multe vitrine au fost distruse şi 22 de poliţişti au fost răniţi, în Place de la Bourse. Poliţia belgiană a precizat că aproximativ 1.500 de suporteri s-au strâns în centrul oraşului Bruxelles după victoria obţinută de Maroc în faţa Coastei de Fildeş, iar circa 300 de persoane au devenit violente şi au atacat forţele de ordine.


Nu au fost efectuate reţineri, însă vinovaţii pentru incidente şi distrugeri vor fi identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere, a declarat ministrul belgian de Interne, Jan Jambon, potrivit Reuters.


“Problema fundamentală este că astfel de evenimente sunt folosite ca scuză pentru un comportament nesăbuit şi pentru a face lucruri inacceptabile. Avem camere de supraveghere, cine a făcut aceste lucruri va plăti, nu există altă cale”, a declarat Jambon.

Marocul s-a calificat la CM, după ce a învins Coasta de Fildeş, scor 2-0, prin golurile marcate de Dirar (25) şi Benatia (30). Marocanii vor participa la Cupa Mondială pentru prima oră după 20 de ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn