Google+

Distractie la maxim: Zeci de oameni au sarbatorit incheierea sezonului de schi la Krasnoiarsk, deghizati in tigri, dragoni sau chiar politisti - VIDEO

Distractie la maxim: Zeci de oameni au sarbatorit incheierea sezonului de schi la Krasnoiarsk, deghizati in tigri, dragoni sau chiar politisti - VIDEO
Embed:

Zeci de oameni au sarbatorit incheierea sezonului de schi la Krasnoiarsk. Petrecaretii s-au deghizat in dragoni, clovni sau personaje din desene animate si au participat la o competitie, organizata anual cu aceasta ocazie. Oamenii au fost nevoiti sa se scufunde intr-un bazin cu apa rece ca gheata.


An de an, cei mai curajosi oameni, impatimitii sporturilor de iarna participa la competitie. Astfel, participantii isi iau ramas bun de la sezonul de schi.

 

 ” Emoţiile sunt tari. Ai parte de o doză mare de adrenalină. Trebuie să încercaţi. Nu poţi să redai totul prin cuvinte.

 

Competitia se desfasoara pentru a noua oara la Krasnoiarsk. In acest an, peste 100 de concurenti s-au avantat sa participe. 


Pentru a castiga intrecerea, participantii trebuie sa treaca peste bazinul de 22 de metri. Membrii juriului insa tin cont si de costumele ingenioase. Cel mai varstanic concurent este o femeie de 76 de ani, iar cel mai tanar un baiat de doar 6 ani.

 

– Cum te numeşti?-Gleb. Gleb Nicolaevici.

 

Sute de spectatori s-au adunat ca sa urmareasca competitia si sa se amuze pe seama celor care se scufunda in apa. Curiosii au putut vedea cum unii au fost ajutati sa intre in bazin, iar altii au trecut provocarea cu succes. 


Participantii au imbracat la carnaval costume de personaje din desene animate, tigri, dragoni sau chiar politisti. 

 

-De ce ai ales costumul de mumie?-Nu ştiu. De fapt, m-am pregătit timp de o noapte. L-am făcut din ce am găsit. Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn